INTRO

Článok uverejnený: 01.05.2016 16:14:00
Počet reakcií: 8 / chcem sa vyjadriť

 

INTRO

Vítam vás v okrovej sekcii...

Sám netuším o čom táto sekcia bude a nesnažím sa na to ani prísť lebo sa mi po včerajšku vôbec nechce rozmýšľať. Mám síce matnú predstavu zmietajúcu sa ešte v spomienkach minulej noci tak sa ju pokúsim opísať.

Na tomto virtuálnom území bude vytvorený priestor pre úvahy o veciach bežných a úplne nepodstatných, nad ktorými sa zamýšľame pod vplyvom omamných a návykových látok v prenesenom slova zmysle. To neznamená, že tu bude lacný "skunk" blog (diapazón návykových látok je široký a patrí sem okrem iného aj káva alebo cigareta pozn. autora). V sekcii sa budú nachádzať príspevky o veciach všedných a možno zbytočných ale aj o veciach dôležitých avšak nepodstatných, tiež mnohokrát prehliadaných a tým pádom nepovšimnutých. Články a fakty v nich obsiahnuté by mali byť úplne redundantné a navzájom protirečivé. Plezírom bude ak príspevok vyvolá hodnotovo nadnesenú diskusiu, ktorá sa pokúsi preniknúť až k prapôvodnej podstate  veci, pričom poodhalí chaotickú dušu a zmýšľanie autora. Preferované budú najmä „bonbónové“ výroky a diskusie z prítmia slabo exponovaných podnikov.

   S názormi prispievateľov sa samozrejme nebudem vôbec stotožňovať a prípadnú kritiku z radov diskutujúcich mienim ignorovať. Pri náznakoch irónie alebo dokonca personifikácii zmizne príspevok nenávratne v nenásytných v útrobách sekcie „Kokotiny a iné pičoviny“.

A prečo okrová? Vznik názvu sa viaže na siahodlhú polemiku pri long drinkoch s Pacom De La Cruz o farebnom odtieni lampy. Paco má doteraz nejasno vo farebnom spektre a vôbec netuší potenciál tejto vlnovej dĺžky. Napriek tomu jednoznačný záver z toho rána neexistuje, je nejasný a zahmlený rovnako ako táto sekcia.

 

 

bezo (miestny loser a povaľač)

sadasda

 

Reakcie k článku

vyborne..
// marcel one //   [01.05.2008 17:07:18]

autorov proplanovany clanok je prespikovany informaciami, ktore nam vlastne ani nic nepovedali, ale to je podstata veci a sekcie..len tak dalej, hodnotny clanok..

no pekne
mimino   [02.05.2008 23:26:17]

Tak panove uz to prosim vas nehulte

jasno, polojasno, až zamračené
kurva hoši, guten tag   [06.08.2009 23:08:48]

Milá komunita, nielen článok, ale aj fotka autora vystihla hlbokú myšlienku ničoho. K zmysluplnosti stránky som sa už oné, vyjadrovala. Bezo, pripomenul si mi jednu príhodu. Maľovanie pracoviska a neskutočné diskusie o farbe, ktorá by vyhovovala aspoň väčšine pracovníkov, keďže sme málinko väčší kolektív. Podotýkam, demokratický...
Predsa víťazoslávne pri nástupe maliarov, sme povedali na čom sme sa dohodli. Chodby žlté, sokle zelené, miestnosti marhuľkové. Maliari si svoju prácu naozaj vykonávali 100%. Po pracovisku sme sa postupne trúsili. Lebo načo chodiť do práce v plnom počte, keď niet do čoho pichnúť. Tak sme po troške prikyvovali, vždy ten, kto bol v práci na namiešaný odtieň. Teraz to zhrniem, lebo som sa nejak rozkecala. Keď sme sa konečne všetci zišli vysvitlo, že farba marhuľková dostala ďalšie pomenovania: špinavá oranžová, okrová, sračková:-D, zelená - jablko: hnusná trávová, vojenská, pripomínajúca basu, príp. vyšetrovačku na polícií:-D
Ďalší mesiac sme riešili niečo úplne nepodstatné, aj tak to bolo na pajču, lebo nasledujúce dva roky sa nám farebné steny smiali priamo do tváre. Viacerí máme nejasno vo farebných odtieňoch, Paca nepoznám, ale z hĺbky duše alebo hocičoho chápem.
Nemám jasno, či má jasno autor na fotke:-(

ad: jasno, polojasno, až zamračené
// marcel one //   [07.08.2009 00:22:36]

aby si bola f obraze, paco de la cruz je moje alter ego :) ftedajsia diskusia bola plodna na velke myslienky a ciny, ktore vzpapäti vnikali a zanikali. Polemika sa vliekla dlhe hodiny a s bezom a perzskym poulicnym predavacom lietajucich kobercov Boratom sme ten inkriminovany vecer stravili vo vertikalnej polohe na podlahe a cumeli na strop.mali sme za sebou neskutocne zaujimavy vecer, plny longdrinkov a podobnych laskominiek, a debata skoncila az nadranom a vysledkom bola okrova farba, znazornena na prilozenej fotografii.

to su mi veci...
bezo   [07.08.2009 07:39:57]

Makak, ty este nespis??? Ved u vas je uz 01:22:36 hod

marcel one - paco:-)
kurva hoši, guten tag   [09.08.2009 16:10:39]

Vďaka za vysvetlenie,tak sa rehocem na sebe samej.I keď najkrajšia radosť je škodoradosť, nič iné mi neostáva, ako pobavenie sa na vlastný účet. Z profesionálneho hľadiska by ma právnik Patrik poučil, že nevedomosť neospravedlňuje. A čo blbosť? "Já sú blbá..." V každom prípade šup, šup s mojím príspevkom do rubriky " Kokotiny a iné pičoviny", veď po vysvetlení by ste mohli uznať, že je o ničom (aj keď bez náznaku irónie:-)))))))))))na pôvodný text).

cheap wedding dresses
cheap wedding dresses   [27.07.2011 10:53:28]

Very first and foremost, mossy oak is really a brand name of camouflage, so the imprint with the particular element of camouflage seems to be. It is available in colors mixtures with dark nuances, evening formal dresses, ball prom dresses, gray, probable accent on one of those or on unique derivates from these. Mossy oak bcocktail dresses in plus sizes might be representative not merely for the marriage ceremony concept in this particular way, with hunting impact or army. However it could be too an autumn marriage ceremony concept, possessing this dark, formal dresses, brown rust nuances. Naturally and needles to point out and accentuate this component as well significantly mossy oak bridesmaid dresses are representative for prom dress, for semi formal ones.

plus size dresses
plus size dresses   [27.07.2011 10:56:46]

Your options are bride gowns. The alternatives you may discover might be plus dresses. You are heading to become rather impressed at what you're most likely to like on maternity bridesmaid dresses. Every of us such as the way night attire search on designs but however when we place them on they are going to not search so flower girl dress! Go for the dquinceanera prom dresses such as purple, dark sea green or perhaps some thing varied which will make you prom dresses new york a crowd. Normally really should you be single you bridesmaid dresses out wonderful interest to you personally once you head right into a space.


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008