Vedeli ste, že ....

Článok uverejnený: 26.11.2008 11:24:00
Počet reakcií: 3 / chcem sa vyjadriť

 

Vedeli ste, že ....

Včera pred spaním som trochu relaxoval. A toto mi behalo po rozume.

Vedeli ste, že sliepky sú majstrom v stabilizovaní polohy hlavy? Tu je ukážka.

Vedeli ste, že skupine sov sa nehovorí kŕdeľ, ale parlament?

Všimli ste si niekedy, že v nákupných centrách a hypermarketoch neriešia ako vyzerá strop? A zamysleli ste sa nad tým, že tam vnímate steny len do výšky max. 3 metre a vôbec Vám nevadí, že ten strop sú nosníky, potrubia a káble?

Napadlo Vás niekedy, že na benzínovej pumpe platíte za to čo Vám berú a zadarmo Vám niečo dávajú? Presne tak, vysávač sa platí, pritom berie z auta bordel a kompresor je zdarma, pritom dáva vzduch do pneumatiky.

Zamysleli ste sa nad tým, že keby mala hodina 100 minút, tak by sme mernú jednotku "hodina" nepotrebovali, lebo na napísanie času 14:28 by stačilo napísať 1428.

Vedeli ste, že ľudia odpovedajú na maily náhodne, nie podľa dôležitosti?

Zaujíma Vás, prečo veda nikdy nemá dosť peňazí? Tak napríklad aj preto, že niektoré výskumy sú absolútne nepotrebné alebo dlhé. Obe tieto charakteristiky spĺňa výskum, ktorý trval viac ako 27 rokov a jeho cieľom bolo zistiť, aká je viskozita hrudy prírodného asfaltu. Hruda bola vložená do lievika a vedec čakal, kedy sa pôsobením gravitácie oddelí prvá kvapka.

Vedeli ste, že veta "Učí piču" sa dá rovnako prečítať aj odzadu? Takýchto slov a spojení slov je veľa a volajú sa palindromy.

Skúsili ste niekedy v dave ľudí urobiť viacerí niečo rovnaké? Napríklad pozrieť sa na oblohu. Väčšia časť davu po Vás bude opakovať.

Všimli ste si, že sa menia zvyky pri telefonovaní? Kedy ste naposledy zdvihli prichádzajúci hovor a predstavili sa priezviskom?

Vedeli ste, že pri erotických filmoch nie je dôležité ukázať Vám erotiku, ale navodiť predstavu, že to aktérka/aktér robí s Vami.

Vedeli ste, že kríza vznikla aj preto, že v USA má každý občan priemerne dve kreditky?

 

esak

 

Reakcie k článku

uci picu
Cmelko   [26.11.2008 13:33:05]

Palindrom je napriklad aj: Jelenovi pivo nelej ......... alebo saipuakaupias - to je po finsky obchodnik s mydlom

dodatok
Cmelko   [26.11.2008 13:37:57]

Velky brat sa pozera:

http://www.track-your-partner.com/?id=findscwybierasz

Zadej si tam Czech Republik, potom 420 a vedle číslo někoho,koho chceš zlokalizovat (kde přesně je) a satelit ti ukáže,kde se přesně nachází. Našlo to všechny které jsem vyhledával. Je to bomba a zadarmo!

To: dodatok
esak - admin   [26.11.2008 13:47:06]

Vedeli ste, že na hocikto.info môžete v diskusii využívať aj výhody HTML? To sú tie malé tlačítka nad poľom, kam píšete svoj názor.
Čmelkova adresa je tu priamo klikateľná


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008