Hovno ako dôkaz

Článok uverejnený: 06.03.2009 08:05:00
Počet reakcií: 6 / chcem sa vyjadriť

 

Priatelia

    Isto máte ešte v živej pamäti novoročný prechod na našu novú menu. V rámci opatrení banky prehlásili, že prvých päť dní budú iba zamieňať peniaze a nebudú vykonávať iné finančné operácie. Aj na základe vlastnej skúsenosti s nefungujúcim internet bankingom som pri jednej diskusii s priateľom Braňom A. vyhlásil, že do piateho januára bude mať na obrazovke jeden tlstý červený error. A ak nie tak strčím ruku do hovna. Svoj názor o tom kto mal v konečnom dôsledku pravdu si vytvorte sami. Tu je originálna neskreslená emailova diskusia:

 

Braňo A.

Ahoj Bezko, tu je dôkaz toho, že nie všetky banky sú ako sporiteľňa, takže kedy sa môžem prísť pozrieť ako vrazíš svoj hnát do hovna? MAIL: Váženy klient, dovoľujeme si Vám oznámiť, že mBank úspešne skonvertovala celý svoj bankový systém na euro 1. januára 2009. Náš internet banking môžete od uvedeného dňa využívať so všetkými funkcionalitami. Bližšie informácie nájdete na našej webovej stránke www.mBank.sk. Prajeme Vám plynulý prechod na novú menu. S úctou, Tím mBank.

 

Braňo A.

Ahojte, Takže tu je ďalší dôkaz, že IB vo všeobecnosti funguje bez avizovaných errorov.

 

bezo

Zaujímavé.... a máš v skutočnosti aj tie peniaze na účte alebo ti prídu až po piatom?

 

Braňo A.

Zdar, v mBank po 1. januári môžem platiť v pohode s tým a vo VUB tuším po 2. januári pri nezrýchlenej platbe je to 2 dni. Takže žiaden avizovaný ERROR tam nie je, iba si treba vybrať poriadnu banku. Takže navrhujem to vyriešiť nasledovne, buď nabudúce keď budeme spolu zaplatíš 2 rundy ľubovoľného drinku všetkým, alebo pred Ivetkou vrazíš ruku do hovna a nafilmuješ to aby sme Ti verili, vyber si.

 

bezo

Čau, veď to je všetko pekné, ale chcem vidieť dôkaz, že si spravil nejakú transakciu v období 1.-5.januara a potom môže diskusia pokračovať :-)))

 

Braňo A.

Zdar, nešpekuluj, čítaj si mail, posielal som tam email potvrdenku o transakcii, za druhé je to oficiálne vyhlásenie mBank o tom, že je v pohode možné robiť transakcie a to už od 1. januára. Keďže som na základe tejto stávky spravil transakciu 100 Euro z VUB do mBank, dôkaz som poslal nasledovne:

- zadanie transakcie skúška rozhlasu VUB,
- zúčtovanie transakcie vo VUB - 5.1. - viď príloha,
- oficiálne vyhlásenie mBANK o tom, že IB beži normálne od 1. januára 2009.

Keby si neveril môžem ešte poslať zaúčtovanie transakcie v mBANK dňa 5.1. Keby ti ani to nestačilo, hádam, nezhodíš zo stola oficiálne vyhlásenie mBANK (v prílohe) je, že možne od 1. januára 2009 v plnom rozsahu využívať IB. To sú 2 dôkazy, takže tu nie je priestor pre ďalšiu diskusiu, očakávam, že naplníš predmet stávky nasledovne: buď, nabudúce keď budeme spolu zaplatíš 2 rundy ľubovoľného drinku všetkým, alebo pred Ivetkou vrazíš ruku do hovna (tak ako si chcel) a nafilmuješ to aby sme Ti verili, vyber si.

 

bezo

Sú to nepostačujúce argumenty. Všetky transakcie majú dátum 5.1.2009, vtedy už fungovala aj SLSP. Ja som tvrdil, že do 5.1.2009 neurobíš v podstate nič. OK, mBank-a možno fungovala, ale to ti je platné ako diviakovi cecky keď nefungovala VUB-čka.

 

Braňo A.

Bezko, chápem, že prehrávať je ťažké a ešte aj takto. Ale ako iste vieš, keď zadávaš transakciu tak pri normálnom prevode trvá do inej banky 2 dni. Takže ja som poslal prachy 3. januára a 5-teho. som ich mal na účte v mBANK, čo znamená, že IB fungovalo už 3. januára, a žiadne červené error ako si hrdo prehlasoval mi nevypísalo. Takže keby to bolo tak ako tvrdíš - "že do 5-teho neurobíš nič", tak by mi transakcia zúčtovala až 7. januára 2009 pričom by som ju mohol zadať až 5. januára 2009. Druhá vec je, že sme sa bavili vo všeobecnosti o bankách, takže keby aj vyššie uvedený argument nepostačoval, v mBANK si môžeš robiť transakcie ako len chceš od 1. januára 2009 a na druhom účte mBANK to máš do 24 hodín. Toto druhé banky a špeciálne SLSP neposkytovali. Takže na 2-och líniách si to prehral a urob čo treba.

 

bezo

Blbosť... Aj ja mám na účte trvalý príkaz a transakcie v období do 5.1. ale sú zúčtované so spätnou platnosťou. Prehrávať nie je ťažké a kludne to uznám, ale ty si ma stále nepresvedčil. Keby si spravil prevod 1.1. a dátum splatnosti by bol 3.1. a naozaj by si tam 3.1. tie peniaze mal tak to uznám. Tvoje argumenty sú stále nepostačujúce. Ja chcem vidieť reálny pohyb na účte vo VUB-čke do 5.1. Máš pravdu, že sme sa bavili o bankách vo všeobecnosti. M-banka ale nie je banka v klasickom ponímaní slova zmyslu ale nejaká virtuálna náhražka banky. Nemá kamenné pobočky, nemusela synchronizovať systémy za priehradkou a internetbanking (ako mi to bolo vysvetlene Oľgou) a preto ju neuznávam ako bežnú banku a mohla fungovať ako obvykle.

 

Braňo A.

Bezko, špekuluješ, si tvrdil, že prevodný príkaz spraviť nejde, že Ti vypíše červené error, ja som tvrdil, že v pohode odošlem prachy a to som aj 3. januára po stretnutí urobil. Potom si tvrdil, že "chcem vidieť dôkaz, že si spravil nejakú transakciu v období 1.-5.januára" - ten som Ti poslal s tým, že sú po prevode 5.1. 200í na účte mBANK. Ďalšie ukazovatele ako napr. spätná platnosť a iné pičoviny sme nediskutovali a ani sme nemuseli bo som vedel, že v mBANK to urobím. Tvrdil si, že prachy neodošlem, ja som ich 3-teho odoslal a so splatnosťou 2 dni som ich dostal. MBANK je relevantná banka nemeckej skupiny COMMERZBANK. Má aj kamenné priehradky ako klasická banka, len nie v TN. Toto však nie je dôležité, pretože je to relevantný bankový subjekt s licenciou a podnikajúci na Slovensku. To nie je seriózne povedať, že neuznávam banku mBANK, bez ohľadu na to čo povie Oľga, ktorá si svoj chvost chváli. Takže si uvedom, že si to prehral, ponauč sa, že si treba dávať pozor na smelé tvrdenia, vraz ruku do hovna pred priateľkou alebo kúp drinky a bude to ok.

 

bezo

Normálne fungovanie znamená to, že keď by som sa 1.1. rozhodol odoslať prachy z VUB-čky niekam tak by mi prišli bežným spôsobom do 3.1. ale oni by ti prišli najskôr až 5.1. takže toto nie je normálne fungovanie služieb. Otázka: prečo si v tej skúške nedal dátum splatnosti 4.1.2009 ??? M-banka nemá pobočky ani bankomaty nielen v TN ale nikde v SR. Má len nejaké M-kiosky situované v nákupných centrách. Toto nie je bežná kamenná banka. Za svojim tvrdením si naďalej naozaj stojím a nezmením ho. Chcem od teba dôkaz...

 

Braňo A.

Ako tak pozerám na svoj účet v mBank, vidím, že sú pohyby na účte aj 1.1.2009, čo je ďalší dôkaz, na požiadanie pošlem.

 

bezo

Nemá to význam v tejto diskusii ďalej pokračovať. Každý máme svoju pravdu. Ty v tom, že M-banka fungovala, a že si mal pocit, fungovania aj VUB-čky (aj keď to bolo len zákaznícke pozlátko na povrchu). Ja zase v tom, že do 5-teho si nemohol robiť rôzne operácie vo všetkých bankách (okrem M-banky). Česť výnimkám, ktoré spojazdnili operácie už 4.1.večer. Navrhovaný kompromis je nasledovný: keďže si nemyslím, že by som prehral nestojí za to strkať ruku do hovna lebo tvoje argumenty su nepresvedčivé Napriek tomu ťa rád pozvem na pohárik ako priateľa...

 

Braňo A.

Heh, spojenie "každý máme svoju pravdu" nemám rád, pretože pravda je len jedna. Sám si uznal mBANK, dokonca si uznal aj " Česť výnimkám, ktoré spojazdnili operácie už 4.1.večer" aj keď si tvrdil, že do 5-teho to nejde, týmto si potvrdil prehru. Čo sa VUB týka, mňa ako zákazníka podávajúceho platobný príkaz vôbec nezaujímajú reštrikcie, keď ho môžem zadať (3.) a príde tak ako chodí normálne t.j. po 2-och dňoch (5.). Čo z toho vyplýva je, že si na základe argumentov prehral, ruky v hovne neutrasieš "kompromisom", hehe. Keďže som šľachetný ja sviňa, sám som Ti navrhol, že to môžeš vyriešiť tak, že pozveš všetkých keď budeme niekde sedieť na dve rundy podľa ich výberu. A pozývaš ich preto lebo si sa mýlil, nie preto, že si priateľ, ako priateľa ťa pozvem ja. Zdar a česť.

 

bezo

PIČOVINA, nepredložil si ani jeden dôkaz, že by VUB-čka nejakým spôsobom sprocesovala do 5.1. tvoje peniaze. M-bank (virtualna banka) fungovala ale ostatné banky nešli takže kde je pravda ???? A to, že niekto spojazdnil internet banking uz 4.1. večer je len chvályhodné, ale nijak to neodporuje oficiálnemu vyhláseniu, že do 5.1. budú fungovať banky v obmedzenom režime.

 

Braňo A.

Bezko, však uznaj prehru. Keď už by nič nefungovalo, mBANK fungovala bez obmedzenia (svine mi spravili debet 1.1.) takže si prehral, žiadna iná pravda nie je. Teraz ide len o to ako seriózne sa k tomu postavíš. Ja Ti ruku do hovna nestrčím ani za teba nezaplatím tie drinky - to musíš sám. Takže uznaj to, alebo to daj posúdiť ostatným čo boli pri stole. Zhodia tie argumenty rovnako ako Ti to píšem. Papa. PS: čo je tu pičovina je toto re-tvrdenie: "A to, že niekto spojazdnil internet banking už 4.1. večer je len chvályhodné ale nijak to neodporuje oficiálnemu vyhláseniu, že do 5.1. budú fungovať banky v obmedzenom režime". Súhlas, ale tvrdil si "ja som tvrdil, že do 5.1.2009 neurobíš v podstate nič", čo je v rozpore s tým čo hovoríš teraz a aj vtedy keď si sa stavoval.

 

bezo

Mám pocit, že zatváraš oči pred realitou.

1. citujem ťa: "čo sa VUB týka, mňa ako zákazníka podávajúceho platobný príkaz vôbec nezaujímajú reštrikcie, keď ho môžem zadať (3.) a príde tak ako chodí normálne t.j. po 2-och dňoch (5.)". Predstav si, že si zákazník, ktorý chce spraviť 3.1. platbu a niekomu do VUB-čky poslať peniaze čo je bežná operácia trvajúca 1, 2 hodiny, možno menej. Dovolil by ti to systém alebo nie? Mám pocit, že vtedy by ťa to ako zákazníka zaujímali reštrikcie a čudoval by si sa kde sú peniaze. 

2. nijako si neodporujem tým, že niektoré banky spojazdnili systém už 4.1. večer. Pred Silvestrom aj v sobotu 3.1. platilo vyhlásenie, že do 5.1. nebudú fungovať vôbec alebo len obmedzene bankové operácie. Ak to niekto stihol skôr tak to bola jeho šikovnosť.

3. nechcem sa k tomu vracať ale M-BANKA nie je bežná kamenná banka so 70-timi pobočkami a 1500 automatmi takže tento farebný portál by som nepovažoval za merítko...

 

Braňo A.

Hehe, to je čo za argumentáciu.

1. ok, ale IB fungoval v pohode, prachy som poslal (3.) a prišlo to a o to išlo, že splatnosť je 5-teho. A je tam obmedzenie je ok. Základ je, že som transakciu zrealizoval.

2. dušoval si sa, že do 5-teho (neviem či si nevyprával do 6-teho) nemôžeš nič riešiť (podľa bodu 1. a 3. som mohol v pohode), sám si napísal, že už to išlo aj 4.januára.

3. nevracajme sa k spochybňovaniu banky, to nemôžeš myslieť vážne, však si raz už uznal, že je to banka (pozn: ja neuznávam, že SLSP je banka, pretože sa mi nepáči, hehe, je to smiešne).

To sú 3 body, ktoré dokazujú, že sa mýliš, takže je to jasné, už neviem o čo ti ide. Myslím, že si užijete aj srandy keď budeš strkať prstík do hovna. Neviem čo dodať.

 

bezo

Nemá to význam... ďalej riešiť. Čau

 

Braňo A.

Aahhhhh, význam to má, niekto tu nevie prehrávať. Navrhujem míting, ukážem ti výpisy z účtu, navrhni miesto a čas. Nezbed neuznávajúci virtuálne banky.

 

bezo

A vôbec, že sa s tebou o tom ešte bavím. Všimni si medzibankové prevody 3.1 a 4.1.2009 http://www.mbank.sk/sprievodca/euro/index.html. Ďalej si prečítaj toto fórum a príspevok č.47 http://mbank.sk/forum/read.html?f=1&i=27586&t=26508&p=2. A aby si vedel tak M-banka nie je klasická banka a nepatrí do Slovenskej bankovej asociácie http://www.sbaonline.sk/sk/o-nas/clenovia/.

 

Braňo A.

Hehe, to je zas čo? Mne spravili debet na účte 1.1.2009, mám výpis. To fórum ako aj info o medzibankových prevodoch je super, ešte aj usvedčuje, že je možné robiť prevody aj pred 5. jan 2009, čo je v rozpore s tým čo si hovoril keď si sa stavoval. Ty si hovoril, že to nejde, že ťa majú banky v piči a to nie je pravda, takže si prehral a hotové. Toto sú pičoviny čím to nijak nezachrániš. Na tu asociáciu nebudem na základe duševnej hygieny reagovať, lebo si pri stávke nepovedal, že mBANK nie, takže ju nemožeš vylúčiť. Banka má licenciu a povolenie fungovať na území SK, takže je to bezpredmetné. Zorganizuj stretnutie, donesiem výpis z mBANK, že sa im to podarilo skôr, keďže mi spravili debet už 1.1. 2009. Toť vše, keby to sledoval nejaký tretí človek čo by to mal rozsúdiť, máš už v hovne ruky obe. Chápem, že ti ide o to sa nestrápniť, to nie je ani mojím cieľom, ale stávka je stávka, však vieš ako to chodí. Aj na výber si dostal. Papa.

 

bezo

Dobrá blbosť... Samotná M-banka nefungovala medzibankovo 1.1. a 3.-4.1.tak s čím máš problém? Ostatné banky nefungovali vôbec. Ja nič nezachraňujem, ja ti argumentujem Ale už sa mi nechce... Nech to rozsúdia iní ľudia.

 

Braňo A.

Hehe, nevieš prehrávať, trochu rozmýšľaj nad tým o čom sa tu bavíme. Vôbec tu nejde o veci ako medzibankovo, o spätnú platnosť a o iné pičoviny. Tvrdil si, že do 5-teho ťa majú banky v piči, nič nemôžeš robiť a dokázal som ti, že nemajú, niečo som doložil a niečo doložím výpismi z účtu. Takže si prehral, si to priznaj, ľúbiť ťa budeme rovnako a nabudúce si dáš pozor na tvrdenia. Pekný dnik.

 

bezo

Aj Opel je členom General Motors a je to stále samostatný subjekt vyrábajúci vlastné autá. Ako si správne postrehol, banky ťa mali piči okrem mBank-y, ktorá fungovala prinajmenšom obmedzene... Pre mňa znamená mať piči to, že spravím platbu a nič sa s ňou 5 dni nedeje čo je neodškriepiteľný fakt aj v mBank-e kde všetky medzibankové prevody boli účtované až od 5.1. Niekto tam dal error, niekto nesprávny dátum valuty, niekto napísal rozumný oznam, niekto sa chválil úspešnou konverziou a fungoval pritom offline. Pre mňa je to skrátka: mali ma piči. Čo keď som platiaci zákazník, ktorý robí platbu do zahraničia kde o našej euro-konverzii vedeli prd? Čo napíšem? Že mám účet v banke a platbu som spravil? Alebo im oznámim, že v dôsledku konverzie nefunguje systém do 5.1. ?

 

Braňo A.

To sú nesúvisiace hlúposti, ale mňa v piči nemali, debety mi robia 1.1., prevody som mohol tiež robiť, prístup do systému som mal, platbu som 3.1. vo VUB zadal, 5.1 som ju do mBANK dostal. To pre mňa znamená, že ma nemajú v piči a určite nie do 5-teho ako si tvrdil, ty error. Čo tu pletieš medzibankové prevody, platby zo zahraničia a pod. To s tým nesúvisí, o tom sme sa nebavili, to si mal povedať vtedy keď si sa stavoval. Keby si sa trochu vyznal v tých prevodoch vedel by si, že existuje niečo ako blokovanie zúčtovania. To znamená, že keď platíš kreditkou, ten dotyčný to vie skôr ako sa to zúčtuje na tvojom účte. To blokovanie, že je to vo fronte. Normálne nechápem čo si tak tvrdohlavý. Bezko, ja som od prvej chvíle vedel, že sa veci pohnú až 5-teho v iných bankách, ako aj v mBANK, že bude fachčiť od 1-eho lebo som dostal ten mail. Vedel som o čo sa stavujem, ako aj že to vyhrám, bo aj iný prevod ako ten testovací v systéme VUB som zadával 3-tieho. Možno máš skúsenosť, že by si to ukecal a zahmlil, ale to sa Ti tu nepodarí, ani výpisy ti nestačia, nič. Spochybňuješ banku, za chvíľku možno spochybníš, že či existujem, keďže iba dostávaš maily, alebo možno aj to či sme sa vôbec stavili. Však to nie je seriózne, STRČ RUKU DO HOVNA, a hneď.

 

bezo

Sorry, kokot som ja... Máš pravdu. Medzibankové prevody a platby do zahraničia vôbec nesúvisia s internet bankingom Je to len taká doplnková služba od banky aby si nemal na monitore jedno veľké prázdne okno. Uznávam, že som tvrdohlavý, to viem aj sám. Teraz ale viem, že sa mýliš, priateľu...

 

Braňo A.

Bezko, však si pri stávke kategoricky zmietol zo stola akékoľvek transakcie a teraz sa tu zbytočne hádaš a oháňaš medzibankovými platbami ako aj zahraničím. Ešte raz v mBANK TO MOŽNÉ BOLO pred 5.1.2009. Mám výpis o pohyboch na účte už 1. januára aj keď to mali spustiť až 2-eho. Nestačí ti to?

 

bezo

ZDÔRAZŇUJEM: že M-banka nie je merítko funkčnosti bankového sektora na Slovensku. okrem toho to bolo plne funkčne iba 2.1. (1.1., 3.-4.1. to bolo offline) Takže nie, nestačí mi to :-)))

 

Braňo A.

Bezo, toto čo zas pletieš, bavili sme sa o bankách a mBank je produktom Commerzbank, aké merítka? A čo keď to bolo funkčné iba 2.1.? Ako to súvisí so stávkou? Si to kategoricky odmietal do 5.1., ale teraz tu argumentuješ termínmi 2.1.? Ja som prevod urobil, výpisy mám, mBANK to spojazdnila už 1.1.2009, takže mi samozrejme kokoti hneď spravili debet - reálny pohyb na účte 1.1. - aj to chceš spochybniť? Čo mám ešte dodať? Keď sa nechceš strápniť a strkať ruku do hovna, tak si nabudúce pred sebavedomým tvrdením rozmysli čo rozprávaš a o čo sa stavuješ, bo si neni schopný si priznať, že sa mýliš. Namiesto toho tu hľadáš pseudoargumenty typu "merítko funkčnosti bankového sektora" a pod. Hehe, o čom vôbec reč nebola. Ja som už na stávke hovoril, že SLSP ma veľké zaťaženie a tam tie prachy nebudú možno ani toho 7-meho. Vtedy si mal hovoriť to čo nižšie píšeš, to by som sa nestavil.

 

bezo

Branko, a ty keď budeš nabudúce vravieť pri zmene meny, že ti funguje internet banking tak tam prosím doplň, že síce môžeš zadať platbu ale so splatným dátumom 5.1. a vyššie lebo dovtedy nespravíš ani prd...

 

bezo

Branko, v prílohe nájdeš dosť nechutné video... Zober však prosím ťa na vedomie, že to video som nespravil kvôli tomu, že by som mal pocit prehry. Nemám rád keď ma ľudia osočujú a považujú za tlčhubu a myslia si, že nedokážem priznať prehru. Aby si vedel, vôbec mi to nerobí problém si ako chlap stáť za svojim slovom a nemám problém dodržať to čo som sľúbil. Za svojim tvrdením si však naďalej stojím a myslím si, že tvoje transakcie, ktoré si predložil ako dôkaz majú rovnakú výpovednú hodnotu ako môj dôkaz plávajúci v keramickej mise. Stále si ma nepresvedčil... !!!

 

Braňo A.

Ale Bezko, ja ťa neosočujem, len keď ti poviem, že banka mi spravila debet 1.1., alebo vo VUB som zadal príkaz 3.1 a dokážem to VÝPISOM Z ÚČTU, neveríš tomu. Pri stávke 3.1. si vyššie uvedené zhodil zo stola ako nemožné pred 5.1. Nehovoril si o podmienkach, ktorými v mailoch argumentuješ (pohyby na účte (v mBANK to ide aj pred 5.1), medzibankové platby, zahraničné, merítko funkčnosti bankového sektora, nerelevantnosť mBANK a pod.).Stávka bola jednoduchá, buď ťa majú v piči a nič nespravíš do 5-teho alebo nemajú a niečo spravíš. Dokázal som, že spravíš a teda, že sa mýliš. Takže keď tomu výpisu a oficiálnym informáciám z mBANK a pod. neveríš, vypovedá to len o jednom t.j. nevieš si priznať, že si rozprával sprostosti a tým si stávku prehral.Nechajme to tak, nemusíš robiť nič ani sa hovnom na ruke ponižovať, ani nikoho pozývať, svojím spôsobom ťa chápem. Stávkam zdar a cháp vyššie uvedenú priateľskú diskusiu. Pekný dník.

 

bezo

Jediné čo som tvrdil je, že do 5.1. nepôjde internetbanking. Čo je potom podľa teba internetbanking ak nie práve tuzemské a zahraničné platby, trvalé príkazy a podobne. Vo VUB ako aj iných by ťa poslali do prdele keby si v ľubovoľnej transakcii zadal dátum 1.1.-4.1. a to veľmi dobre vieš aj ty. Jediné čo možno fungovalo boli prevody v rámci účtov v mBank-e a aj tá mala medzibankové prevody offline resp. pozastavené a oneskorené do 5.1. Tak keď je toto podľa teba funkčný bankový systém resp. internetbanking tak už som naozaj kokot. Máš pravdu, nechajme to tak, lebo sa nepohneme z miesta... S pozdravom tvoj naďalej priateľ :-))) bezo.

 

Braňo A.

Zdar a česť, internetbanking mBANK išiel od 1.1. do 2.1. Dňa 3.1. som spravil normálny príkaz s dvojdňovou splatnosťou vo VUB, ciže v tomto prevode, som žiadne obmedzenie nevidel. Normálne som sa prihlásil, žiadny error mi nehodilo, takže to, že vo VUB bolo obmedzene zúčtovanie do 5.1, v mBANK som medzibankové prevody robiť mohol, debet mi spravili svine už 1.1. 2009. Takže INTERNETBANKING išiel, čiže si prehral. Tak neviem čo tu stále hľadáš pseudoargumenty. Keď som sa stavoval, vedel som, že je to jasná výhra, ale keď nepriznáš ani nos medzi očami, metóda zapierať a zapierať ti morálny kódex pseudoargumentácie nepodporí. Určite nie v tejto spoločnosti. Ale ako som spomínal, chápem ťa a naše priateľstvo do toho nepleť, to s tým nesúvisí, je to len stávka. Ešte môžme urobiť to, že to hodíme na hocikto.info, nech sa ľudia vyjadria, ale všetko čo tam pôjde musím predtým vidieť. Papa

 

Braňo A.

Zdarte, až teraz som si pozrel to video. Považujem tým stávku za vybavenú. Ďakujem všetkým za trpezlivosť pri spamovaní emailovou diskusiou internetbankingu. Zdar.

 

bezo

Pičoviny, pičoviny a zase len pičoviny. Čo máš z toho, že ti nevypísalo Error keď tá platba bola pozastavená nielen VUB-čkou ale aj mBank-ou. Ešte raz sa pýtam. Je toto podľa teba funkčný internetbanking? Keby tá konverzia trvala napríklad mesiac, stále by si to považoval za fungujúci systém ??? Funkčný podľa mňa znamená to, že teraz keď spravím prevod, okamžite sa na ňom začne pracovať a nie až 5-teho. Internetbanking kde si môžem písať čísla do okienok na webe ako obvykle ale všetko je offline a nepracuje sa na tom je mne osobne na dve veci. Viac k tomu nemám už čo dodať... Ruka v hovne bola takže nič nezapieram a nemám problém priznať prehru. Bohužiaľ nemám ten pocit.

 

Braňo A.

Bezko, urobil si čo si mal a už je to bezpredmetné. Dodiskutovať to môžme na stretnutí. Čo hovoríte na http://www.klubluc.sk/akce.php?id=558 ?
 

bezo (miestny loser a povaľač)
              bezo@hocikto.info

 

Reakcie k článku

fakticka..
// marcel one //   [06.03.2009 09:09:50]

zaujimava debata.. kazdoapdne mozem potvrdit, ako clovek, ktory m svoje love vo VUB, ze transkakcie boli obmedzene..

Postrehy
esak   [06.03.2009 21:51:22]

1. tento clanok je neskutocne dlhy
2. mal tu byt vtedy, ked bol aktualny
3. obaja Branovia maju svoju pravdu
4. bude to tym, ze BA hovori o technickej funkcnosti a BB hovori o fyzickom(elektronickom) prevode
5. IB fungoval ako hovoril BA
6. peniaze neodisli, ako horovil BB
7. BB ruku do hovna dal, za co mu patri vylet vlakom do bieloruska :o)
8. Heavymetal si nevybera
9. Death metal is not DEAD

...
právnik patrik   [08.03.2009 23:40:10]

..ja sa vyjadrim striktne k stavke ako takej.. samotny predmet stavky sa mi zda nejasny, neurcity a nezrozumitelny.. ale ak vychadzam z bezovho: "..do piateho januára bude mať /arwiak/ na obrazovke jeden tlstý červený error..", tak bezko jednoznacne stavku prehral.. zjavne z debaty vyplynulo, ze na obrazovke boli prikazy zrealizovane.. ci boli zrealizovane aj v systeme je irelevantne z pohladu bezkovho vyssie citovaneho tvrdenia, takze ja len mozem arwiakovi srdecne zagratulovat a bezkovi popriat prijemnu 24-hodinovu cestu do Belaruse..

to co je?
bezo   [20.03.2009 11:35:11]

po dvoch tyzdnoch v Bielorusku bez netu musim konstatovat, ze tento web zakapal... :-(((

žaludok
zdeno   [26.08.2009 21:28:03]

nazdar, mal som to upozornenie brať asi vážne. môj žalúdok to skoro nezvládol.

re: žalúdok
bezo   [27.08.2009 08:26:01]

Neboj sa, zvládol by si to s prehľadom... Nie som fekalista ale nebolo to až tak nepríjemné ako to vyzerá :-)))


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008