Sobotňajšie boogie s Patrikom

Článok uverejnený: 22.09.2009 20:20:00
Počet reakcií: 59 / chcem sa vyjadriť

 

Priatelia,

nachádzam sa doma na našom Slovensku už dva týždne, aklimatizácia a fšetko ostatné prebehlo tak ako malo, spokojnosť je. Samozrejme aj starosti navyše. Ale napriek tomu je mi potešením Vám priblížiť jedno sobotné odpoludnie, konkrétne minulý víkend (190909). Ja som sa f ten deň zobudil s radosťou mne vlastnou, nakoľko som bol síce nerád, ale okolnosťami donútený vzdať sa náfštevy vinobrania. Uprednostnil som náfštevu hudobného podujatia iného rázu a to koncert českej skupiny Ohm Square f kine Lúč.

Ale f ten pozitívnou náladou vylepšený deň som sa vybral na dobrodružnú cestu po Právnikovom pozvaní ako jeho spoločník f rámci náplne jeho práce. O čom je jeho práca? Noo, aj ja sám som bol zvedavý aj keď som zhruba vedel, o čom to bude. Nebudem tu rozoberať detaily jeho práce, článok nie je primárne zameraný na ňe. Sadli sme teda do auta a poď ho. Ako prvú sme nafštívili obec Bošáca, honosiacu sa byť domovom známeho alkoholického nápoja. Všetko sa poriešilo ako malo a vydali sme sa smerom na Nové Mesto nad Váhom. Teraz neviem presne či to boolo hneď f zápätí, ale mám dojem že sme nafštívili aj Kubánskych inžinierov, kde som zažil obvyklú vec pre mňa. Ako som tam postával pri aute a čakal, cez plot ma zočila staršia žena a pomaličky pokrivkávajúc pohybovala sa ku mne. Nemala mna sebe nič okrem starého vyťahaného bieleho trička a a myslím že mala sukňu alebo niečo podobné. Začala sa mi hneď objasňovať fšetky jej životné traumy a pár zaprášených úspechov. Povedal som jej svoje ku každému, tuším aj poradil a ukončili sme rozhovor, kď prichádzal Patrik. So slzami f očiach sa poďakovala a kývajúc nás odprevádzala. Hovorím si, že to ešte dnes zaujímavé..

V Novom meste sme zistili po zaparkovaní na parkovisku kúsok do stanice, že fšetky cesty f centre sú obsadené autami. Pýtate sa koho autami? F meste totiž boli trhy a kolotoče, čiže plnka. Po krátkom váhaní sme sa premiestnili bližšie a zapadli sme medzi ľudí. PO krátkom bezduchom chodení som si odbehol kúpiť dva deci burčiaku a Patrik medzitým našiel stánok s jaternicami a klobásami. Obsluhovala tam mladá slečna zrejme exotického pôvodu okrem Kuby, o čom svedčil jej predĺžený nos, tmavšia pokožka a veľké krásne tmavé oči. Mala síce o trošku viac mejkapu na fejse, ale zase nie tak moc. A bola príjemná. To sme zistili aj, že sa pekne usmieva, , pretože Patrik si bjednal jaternicu a tak sme ju ukradomky pozorovali a aj iné. Na obrázku je patrikova jaternica spolu s jeho obviazanou rukou, nakoľko si ju troška zranil.

Patrik si popičoval , pretože za ňu 4 (slovom štyri) éčka, nebola slaná a podobne. Zjedol čo sa dalo a potom si ku nám doniesol jedlo starší pán a podobne pičujúc, ale na plastový príbor s nami prehodil pár viet. Neskôr sme chvíľku blúdili po meste, vybavili dve ďalšie zastávky, ja som si stihol dať kafe f jednej kaviarni na okraji mesta, kde obsluhovala celkom fajn holka. Na obrázku vidíte momentku z jedného miesta. Komunikovali sme aj s Silviou telefonicky a potom sme ju vyzdvihli f týchto miestach.Odtiaľ sme sa pohli do obce, ktorej názov som si nezapamätal, ale dali sme si tam obed, z ktorého je táto fotka.

Príjemne unavení sme potom sadli do auta, nafšívili sme ešte jedno miesto po krátkom hľadaní a išli sme domov. Silvia driemala a ja som diskutoval o pičovinách s Patrikom ako zvyčajne :)  Mal som za sebou fajn deň, zase o niečo iný ako zvyčajne. Z večera spomeniem fantastický Ohm Square f Lúči, pokec s ich speváčkou Charlie One, stretnutie s kamaratmi z TN a fajn zábavu.

Update: doplnil som fotografie..

 

 

Reakcie k článku

Nevidim?
jouza   [22.09.2009 21:35:12]

A kde su tie fotky? Inac Macik,pekna picovina(bez urazky).Kde sa stratil tvorivy duch z Ugandy?

Nevidim?
esak   [23.09.2009 07:55:40]

ja tiez to fotky nevidim, ale to bude preto, ze mam opat vypnuty zvuk. Inak, ak marcel vravis, ze v NMnV boli kolotoce a jarmak, tak:
1. Do pice - na ten jarmak sme sa s Monikou tesili cely rok, lebo tam chodieva najjebovejsia atrakcia na svete - Strasiselny zamok
2. Ak ste neboli v najjebovejsej aktrakcii na svete - Strasidelny zamok - tak tento clanok nema ziadny vyznam.

pravda
bezo   [23.09.2009 08:01:13]

ja nazvem veci pravymi menami:

---> JARMOK = PICOVINA
---> VINOBRANIE = JARMOK
---> PICOVINA = PICOVINA

faktickááá
// marcel one //   [23.09.2009 12:40:09]

:) tvorivy duch je,a le chcel som vam ozrejmit, ze aj obycajna sobota moze byt zaujimava, aspon z mojho pohladu.. videl som zase cosi ine..

pre marcel one
kurva hoši, guten tag   [24.09.2009 09:13:51]

Afrika = obrovské zážitky
soboty = slabé zážitky
články o obrovských zážitkoch = hodnotné a s úžasom píšuce/čítajúce články
slabé zážitky = ...

P.S. marcel one, nasadil si vysokú latku...tak nech sa darí...a píš:-D
je chválihodné, že Ti nenaprší po pobyte v Afrike do nosa a tešíš sa z maličkostí, ako je napr. pracovná sobota s Patrikom a jeho pičungom :-mimo NDce
Pracovné soboty sú fasa.

ad: pre marcel one
// marcel one //   [24.09.2009 12:01:28]

Nuz, nieje fsetko Afrika, co sa blysti a treba spomenut aj menej zaujimave slovenske realie.. Ta inkriminovana sobota bola fajn :) tebe sa ako dari? :)

pre marcel one
kurva hoši, guten tag   [25.09.2009 13:32:34]

Zdravím, Afrika je pre našinca očarujúca, možno ako vločky snehu pre černocha na Slovensku. Prekrásne si opisoval všetko vôkoľ seba, lebo bolo čo opisovať. Patríš k najaktívnejším členom komunity. Súdim podľa príspevkov. Pokiaľ Ťa nakopne chuť písať, píš, je okrem článkov zábavné čítať nasledujúce diskusné príspevky napr. pánov bratov, / to som sa pobavila/. Fakt super, ale vlastne všetci, čo sa poznáte a prispievate.
A ako sa mám ? V živote dobre a pri čítaní stránky až veľmi dobre. Už sa dokonca orientujem, kto je kto, ale zdržiavam sa komentárov po poslednom fiasku:-D s dátumom.
P.S. Narcis, ktorý sa teší z maličkostí je vzácnosť. Takže myslím, že si celkom pekný kvietok...Príjemný víkend.

ad: pre marcel one
// marcel one //   [25.09.2009 17:40:23]

Zdravim, no pekne napisane, ale s tym rozdielom, ze niesom narcis, ale kvietok pekny inak celkom aj hej :)

...
bezo   [25.09.2009 20:34:43]

Fanfan Tulipan

....
jouza   [25.09.2009 20:50:36]

Marcipan

:)
// marcel one //   [26.09.2009 10:45:19]

no vidim, ze sa uz vyjadrili aj kompetentni.. :)

Dobre...
esak   [26.09.2009 13:31:59]

Tak pani, velmi ste mi sprijemnili sobotne obdobie medzi 13.21 a 13.25hod.
Precitat si diskusiu
-fanfan tuplipan
-marcipan
-no vidim, ze sa uz vyjadrili aj kompetentni

ma uplne odrovnalo.
A preto som sa rozhodol uverejnit jeden vtip.

Lezia takto dlhorocni manzelia vedla seba a zena sa pyta.
- Na co si myslieval pred svadbou, ked sme lezali takto vedla seba?
- Ze ti vysukam mozog z hlavy a vysajem kozy do placata.
- A na co myslis teraz?
- Ze som odviedol dobru pracu....

ad: Dobre...
// marcel one //   [26.09.2009 13:45:28]

ty tiez niesi cisty.. :) a ten ftip je popici :-D

zle..
beny   [26.09.2009 15:07:32]

tak mne je inak napicu...Cele to zacalo 17.30 a skoncilo o 22:15 a cele sa to odohralo na Amfiku. Hlavny hrdinovia Staropramen,Branik,Tataransky caj,hruskovica,slivovica, ja a svokor!
Vysledok: ogrcany hajzel
poslanie dopice priatelku (uz je to v pohode)
nasrana svokra!!! (tak toto nebude v pohode)

help..........

inak FanFan Fulipan zajtra idem do Hannover??? ides

Heslo dňa pre Benyho
jouza   [26.09.2009 22:34:45]

Daj si vodu-prekvapíš pečeň!

re
beny   [27.09.2009 08:10:19]

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm?????????????, tak na tymto som vobec neuvazoval,asi mas s tym tiez skusenosti? Inak na vodku bola akcia,ze ja babrak som nepil vodku........

Praha D1
beny   [27.09.2009 17:04:12]

prave vyzieram pred Prahou svieckovu....mnam mnam..... Macik ani nevies o co prichadzas....ale chapem ze mas stale zaparene ugadske kokosove orechy z letu

pre celú rozkvitnutú komunitu
kurva hoši, guten tag   [27.09.2009 21:33:37]

Milá komunita, popíjam biele, suché, odrodové víno ročník 2006 a je mi veľmi veselo z vašich príspevkov. Znovu ste nesklamali:-D. Paráda, všetci ste kvietky exotické a mali by ste byť zákonom chránené kvietky. Dubnicu by bolo vhodné navrhnúť za chránenú rezerváciu. Chytíte sa hocičoho a hociako a vylezú z toho neskutočné haluze. To by si mohol zobrať na starosť právnik Patrik namiesto jeho charakteristického p-čungu.
P.S. Marcel one, ženám sa kvietky páčia...Nestretneme sa na FLORE?

Milá zlatá prispievateľka....
esak   [27.09.2009 22:32:14]

.... dúfam, že ako admin tejto stránky a zakladajúci člen komunity hocikto.info hovorím za všetkých, keď Ťa požiadam o buď zmenu prezývky(nicku), alebo aspoň o navrhnutie výrazu, ktorým Ťa môžeme v príspevkoch, ktoré smerujú na Teba oslovovať, nakoľko oslovovať Ťa "kurva hoši guten tag" je nepraktické a skrátiť to len na "kurva" je zasa netaktné. Jedine, že by sme zaviedli také malé pravidlo a ako sme si interne skrátili názov komunity na HCI, tak Tebe budeme hovoriť KHGT.

A ešte odkaz pre benyho - v zmysle vyššie napísaného textu sa odteraz nebude hovoriť "zaparene ugandske kokosove orechy" ale ZUKO.

A vôbec pre všetkých - tu je audio návod v MP3 na písanie textov

ad: pre celú rozkvitnutú komunitu
// marcel one //   [28.09.2009 13:31:20]

Reakcia k Benyho poznamke.. moje orieske su f pohode :) fcera sice dostaôi zabrat, ale su f suchu :-DD
Inak, my sme takto super odkjaziva, bohuzial ku Tebe sa to dostalo trochen neskor, tak si to uzivaj.. Esak spravne poznamenal, ze by si si mala vymysliet nejaky skrateny nazov :) fhodne doplnil aj skratku..
Flora je vystava fsak, nemam fsak ani ponatia, kde a kedy sa to udeje.. tam chodievas?

Milý esak,kesak, fesak,plesak,sak?
kurva hoši, guten tag   [28.09.2009 13:41:33]

Milý esak, super, špica, bomba...Na svoj nick som nesmierne hrdá, preto si ho dovolím vždy vypisovať. Rozhodne ho meniť nebudem. Samozrejme rešpektujem všetky komunitou stanovené pravidlá. Volajte si ma ako len chcete.
A dokonca aj to vaše interné skracovanie má osobité čaro - smejem sa /ZUKO/ pri akej:-Dkoľvek komunikácií/aktívnej aj pasívnej/.

Za tú milú zlatú prispievateľku ďakujem,
dnes si mi spavil šťastný deň,
pôjdem podať športku
a ak vyhrám -
polovicu komunite darujem,
to sľubujem.
KHGT
P.S. Preštudovanie nového audio návodu v MP3 na písanie textov si musím nechať na neskôr, keď budem mať viacej času, to dá zabrať môjmu oriešku. Teraz idem tvoriť hodnoty, keďže som v práci. Pekný deň všetkým členom

admin? všetko OK?
bezo   [28.09.2009 13:41:45]

V podstate by sme mohli všetky diskusné príspevky písať v skratkách. Ušetrili by sme kopec času jednak pri písaní a jednak pri čítaní. Texty by sa zjednodušili a odpadol by problém s gramatikou (Beny neber si to osobne). Mohli by sme aj verejne ohovárať, pretože neznalé oko čitateľa by len ťažko rozkódovalo význam príspevku. V praxi by to vyzeralo nejak takto:

VPBSMVDPPVS. UBSKČJPPAJPČ. TBSZAOBPSG (BNSTO). MBSAVO, PNOČBLŤRVP. VPBTVNT:

Neboj, OK
esak   [28.09.2009 14:59:17]

PTSSTP. PPVGMBSUVMDATAHCBPKNZPKTVNSC.
citaj
Presne tak som si to predstavoval. Pri pouzivani v globalnom meradle by sa usetrilo velke mnozstvo dat a tym aj hardware co by posobilo kladne na zivotne prostredie ktore tak velmi nicime svojou cinnostou.

pre:bezo, marcel one
kurva hoši, guten tag   [28.09.2009 15:07:27]

ZMO.DSSM,BT 10MT. USSKEDV, PLNMOS,KSSMNM? KTJAHZ...VSS,DANM,MAMVKDSO."NS" MSDN:-d. NVOOPŽCH,MTASV. FJVK, VKBMSVER,BESSNONAKSPTPPRT.TUŽVIR:-D
P.S.týmto sa prihováram bezovi: vôbec mi to neušetrilo čas v praxi,niečo som nepochopila správne?

Zdravím marcel one. Dnes sme sa minuli, bola to 10 min. tesnotka. Už som sa k esakovmu doporučeniu vyjadrila, predsa len nedá mi opýtať sa, ktorú skratku si mal na mysli? Kôli tebe ju aj hu zmením... Vraj všetky slečny, dámy aj nedá mi/y, manželky a milenky v konečnom dôsledku sú označované "netaktnou skratkou ". Manželky sú dokonca najdrahšie:-D. Nechcem Vás odrádzať od prípadnej ženby chlapci, má to aj svoje výhody.
Flora je výstava kvetín, Vaša komunita by mohla súťažiť v exotických rastlinách, bohužiaľ ešte som sa nikdy osobne nezúčastnila aj keď som po tom pred pár rokmi túžila. Terazky už žijem v inej romantike :-D
Len pre marcela one: Ešte k orieškom, teraz som si fšimla. Marcel one, ak sa náhodou stretneme na tej Flóre, spolu sa môžme volať tri oriešky pre Popelku:-D

flora
bezo   [28.09.2009 15:31:21]

este dnes mam chlorofyl vo vlasoch po poslednej navsteve flory v Amsterdame...

ad: pre:bezo, marcel one
// marcel one //   [28.09.2009 15:54:18]

Rozkosne komentare.. prave som absolvoval naucny vyjazd s patrikom, :) pobavil som sa... KHGT, musis sa blizsie vyspecifikovat, vies? :)

Re: flora
esak   [28.09.2009 16:23:55]

Bezko, v amsterdame sa ta vystava nevola flora ale THCora

Sobotnajsie boogie s Lubom
jouza   [28.09.2009 19:10:30]

Ja som bol v sobotu s Lubom v Zapadnych Tatrach prejst hreben zo Smutneho sedla na Banikov,vraj jedna z najnebezpecnejsich turisticky dostupnych tras na Slovensku.Chcel som vidiet aj nasledky velkej laviny v Ziarskej doline,ktora padla v marci.Zvysky snehu su tam doteraz.Tu je fotos http://jojos0.rajce.idnes.cz/banikov_26.09.2009/

lavina
jouza   [28.09.2009 19:17:45]

Tu su infos o lavine,muselo to byt riadne divadlo... http://hiking.sk/hk/ar/1158/lavina_storocia_v_ziarskej_doline.html

STALE TO NEFUNGUJE!
jouza   [28.09.2009 19:46:34]

Vidim,ze priame odkazy stale nefunguju,takze si pomozte ako viete,sak ste sikovni

re: STALE TO NEFUNGUJE!
bezo   [28.09.2009 20:30:31]

Jouza, ja tusim kde je problem. Zistil som, ze ked kliknes na odkaz pravym tlacitkom tak je vo vlastnostiach nejaka debilna adresa. Ako tam vkladas tie odkazy? Mam pocit, ze adresu nezadavas do spravneho policka (prve okno) ale az do druheho. Spravim pokus ci bude fungovat ked to vlozim standardnym sposobom: lavina storocia

a teraz k veci...
bezo   [28.09.2009 20:38:30]

odkaz o lavine funguje takze teraz by som rad okomentoval tie fotos. Ale kedze mi nefunguju ani po par ppocitacovych trikoch tak napisem iba: OBDIVUHODNE, GRATULUJEM K PRVOVYSTUPU

skuska
jouza   [28.09.2009 21:08:12]

[URL] http://jojos0.rajce.idnes.cz/banikov_26.09.2009/[/URL]

...
jouza   [28.09.2009 21:11:12]

jebem to

re: jebem to
bezo   [28.09.2009 21:27:37]

ale no !!!

Jozko takto
esak   [28.09.2009 21:42:51]

jozko, ked sa ti zobrazia dve zatvory [URL] a [/URL], tak medzi nimi napis text, ako napisal bezko "lavina storocia"
v tej prvej zatvorke je "URL=http://" a to nahradis "URL=http://adresaktoruvkladas"

tym padom je v prvej zatvorke vela textu+adresa, potom je nejaky text a potom je koncova zatvorka [/URL]

skuska 2
jouza   [28.09.2009 22:39:46]

preco tak komplikovane? fofos

oprava:)))
jouza   [28.09.2009 22:41:22]

samozrejme,myslel som fotos

Pretoze
esak   [28.09.2009 22:51:08]

keby si vyuzival tie ikony ako mas, tak to ide jednoducho.
1. kliknes na
2. zadas URL adresu
3. kliknes OK
4. zadas text
5. kliknes OK

A mas to.

A teraz uz len vyplestime oci
esak   [28.09.2009 22:53:27]

admin !!!
bezo   [29.09.2009 07:40:42]

ostal som v nemom uzase

odkas pre fšetkich
beny   [29.09.2009 10:50:23]

Besko moj pravopys je genyalni f tom, ze sy pysem ako chcem... robim to preto, aby ked nas navstivi UFO (vsimnite si tu skratku),nemuseli riesit pravopis a tym zabijat ich drahoceny medziplanetarny cas... takto pisem odvtedy, odkedy viem ze veris na UFO (zas som pouzil skratku)tak nevidim zmysel aby som to menil...


K tomu Amsterdamu.bol som tam pred tyzdnom ale nestihol som ju ale verim tomu Macik, ze "KEBY TVOJA SPROSTOST KVITNE TAK BY SI URCITE VYHRAL TU AMSTERDAMSKU FLORU " :-))))))))))))))


KHGT je pekna skratka ale dalo by sa to este zjednodusit,ja ti navhujem dat NICK : DEDICTVI



Jóóóóóóžžžžžžkkkkko pekne foto a som sklamani ze si este neurobil oficialny clanok v sekcii Islo vajce na vandrofku , tak sup sup zacni tlacit na Admina nech ti da pristupove hesla, neboj on ti ich da, len musis trosku nanho pritlacit...odporucam tvrde nadavky,vyhrazky,picung na pravnika Patrika, ohovaranie na verejnosti ako aj ohovaranie na inych forach ako aj ohovaranie priamo v srdci komunity... a mas zaruceny vysledok. Vela zdaru

ááááááááno...
// marcel one //   [29.09.2009 21:10:33]

neveril som očiam :) krásne foto.. Beny, bohuziail, najprv povinnosti a potom zabava..nepomozem si..

Jouzove fotky
// marcel one //   [29.09.2009 21:11:59]

Jozko, paradne.. pacia sa mi.. :)

re.aaaano
beny   [29.09.2009 22:11:29]

tak ma druhy krat neblazni ze ides na cestu ale na druhej strane uz je aj tak po letnej sezone a v noci je zima a nemal by si kde spat...

fotky z Tatier
bezo   [30.09.2009 08:10:15]

no konecne mi otvorilo galeriu tak som ju preluskal. Musim uznat, ze je to jeba! Mimoriadne sa mi paci fotka s nazvom pict022, na ktorej je prekrasnym sposobom zobrazena plasticita slovenskej rodnej hrudy tatranskej. Velmi vystizny zaber. Z kompozicno umeleckeho hladiska ma tiez zaujala fotka s nazvom pict041. Vydareny portret s mysticky rozmazanym pozadim vdaka preciznej fotografickej technike.

!!! Admin, nefot sa v slipoch ale daj Jouzovi pristupove heslo nech su jeho cestovatelske zazitky sucastou sekcie IVNV !!!

airbus
beny   [30.09.2009 09:04:08]

mne sa lubi pict016 a hlavne ten Airbus A320 SKY EUROPU

fotky
mimino   [30.09.2009 20:16:19]

nazdar vagabundi.Musim pochvalit Jouzove foto,moc pjekne

fotka
mimino   [30.09.2009 20:24:17]

neda mi to. ta fotka esak je dost strasna. to je nejaka nova sexualna predohra? nechces nam nieco o tom povedat,nech sa priucime,ĎÁBLE

odveci
// marcel one //   [30.09.2009 23:56:10]

mne sa pacia fsetky fotky :) kazda ma svoje caro a kuzlo okamzika :)ale zaujimava je skor ta nahodou vypadnuta fotka z esakovho albumu, prosim o objasnenie.. :-D

Esak, ER 226sa uz pyta na policke u mna, kedy sa stretne s tvojim ER 226

K foto
esak   [01.10.2009 09:11:55]

Pani uvedena fotka vznikla este v casoch, ked som bol mlady a nerozvazny... Mal som frajerku, ktoru si mnohi ani nepamataju a ona je dnes uz uspesnou matkou rocneho syna. Nie je to sexualna predohra, je to foto z nasej hry s nazvom "Kto sa viac strapni". Vyhral som. Jej sutaznu fotku nemozem uverejnit, pretoze ju nemam v PC.

K stretnutiu ER-226 s ER-226 navrhujem urobit malu oslavu s posedenim a obcerstvenim. Prilezitost, kedy sa stretnu dve dlho odlucene dvojicky by si to zasluzila.

ad: k foto
// marcel one //   [01.10.2009 10:56:09]

Heh, no je mi to jasne, tvoja temna minulost je stale pre nas zahadou :-D
Stretnutie dvojiciek mozeme zorhanizovat cez vikend, co myslis?

Stretnutie
esak   [01.10.2009 11:23:18]

Mozeme ich zobrat na opekacku, ktoru navrhol Bezko. A potom im ukazeme nocny zivot mesta Trencin.

ad: Stretnutie
// marcel one //   [01.10.2009 11:25:17]

Kedy Bezko navrhoval opekacku???

re: Stretnutie
bezo   [01.10.2009 12:35:35]

necitas... nevies...

debo..
// marcel one //   [01.10.2009 12:44:13]

Ty si neni cisty.. keby si sa nepomylil, a zahrnul do mailingu moj normalny mail, tak o tom viem :)

hups
bezo   [01.10.2009 12:50:44]

nie je vsetko pravda co sa blysti


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008