Akcia Zetor

Článok uverejnený: 19.08.2010 11:52:00
Počet reakcií: 4 / chcem sa vyjadriť

 

Akcia Zetor

Priatelia
 
    Leto sa pomaly schyľuje ku koncu a do septembra nám ostáva už len 12 dní. Konečne sa skončí utrpenie v podobe apaticky patetického počasia, kedy tropicky horúce dni striedajú studené fronty sprevádzané prudkými lejakmi. Tešme sa z toho, že po dvoch mesiacoch tápania v nejednoznačných atmosférických podmienkach nastane relatívny pokoj babieho leta. Už sa neviem dočkať a srdce mi plesá pri pomyslení na jesennú prírodu odetú do červeno žltých farieb, na vetrík pravidelne vanúci zo západu, na listy šuštiace pod nohami, na trblietajúce sa pavučiny, na chuchvalce rannej hmly prevaľujúce sa zarosenými dolinami, na vôňu dymu zo záhradiek, na popraskané pichľavé obaly z gaštanov, na šarkanov lietajúcich nad strniskovými poľami... Už len dvanásť dní a moje túžby sa zhmotnia do septembra. Hmmmm, čo so tým vlastne chcel naznačiť? Ako obvykle nič. Len som sa pozastavil a zamyslel nad kolobehom času, ktorý sa otáča z roka na rok rýchlejšie. Ak sa obzriem cez plece do nedávnej minulosti pár rokov vidím tam opekačky, ktoré sme zo železnou pravidelnosťou absolvovali viackrát počas leta. Pravdepodobne povinnosti a iné záujmy rôznych členov našej komunity zabránili podobnej akcii v tomto roku. Preto navrhujem zorganizovať stretnutie, ktorá vzdá hold všetkým predchádzajúcim podujatiam aby si aj budúce generácie pamätali veľkoleposť a pompéznosť akcií Zetor. Pretože sme starší, niektorí skúsenejší a podaktorí dokonca múdrejší (česť výnimkám) nebudeme opekať lacné múkové špekačky, ktoré prasknú už pri pohľade na oheň ale uvaríme si guláš z reálneho mäsa. Máme na to právo. Takže tu sú užitočné informácie.

názov podujatia: Akcia Zetor

dátum: sobota, 21.8.2010

začiatok: 11:00 SELČ

miesto: lúka pri potoku nad Kolačínom viď mapa (dym na mape je náš oheň)

popis akcie: samohybná spoločenská udalosť s dvoma ohniskami

hlavný stage: bravčovo-hovädzí guláš

second stage: vlastné mäsové doplnky

drink stage: vlastné alko/nealko

aktivity: chladenie sa v potoku, bedminton, karty, návšteva pohostinstva pri zostupe do civilizácie

domáce zvieratá: vstup voľný

 
Na guláš potrebujeme materiálovo technické zázemie, ktoré vieme zabezpečiť avšak dopredu musíme poznať množstvo ľudí, ktorí sa zúčastnia spomínanej akcie. Finančné bremeno si spoločne rozdelíme podľa počtu osôb vo forme skladačky. Naša komunita pozná pojem enviromentálnej zodpovednosti takže každý si prineste vlastnú misku aby sme nekupovali plastové napodobeniny vyrobené z ropy !!! Tešíme sa na vašu účasť...

bezo (miestny loser a povaľač)
              bezo@hocikto.info

 

Reakcie k článku

Zavazna prihlaska
Iveta   [19.08.2010 14:51:39]

Zavazne sa prihlasujem na akciu.

...
Olga   [19.08.2010 19:24:28]

Radi sa s Precedom zucastnime , on o tom sice este nevie, este usilovne pracuje... Ale sobotu si urcite uzijeme. Logisticky to este dohodneme.

buzeranti
beny   [21.08.2010 18:25:53]

ako budem este dlho cakat??? sedim tu na cistinke od 09:00 a zatial tu behaju len srnky...

Odpoveď Benymu
Peter Bezdeda   [26.04.2020 21:16:36]

Ešte stále čakáš na guláš? ????


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008