Rozuzlenie

Článok uverejnený: 13.05.2008 09:47:00
Počet reakcií: 1 / chcem sa vyjadriť

 

    Pravda vždy vypláva na povrch, niekedy je až nepríjemne pravdivá no v prípade hlasovania je výsledkom bludný kruh, z ktorého časom v diskusii nájdeme, ako tajne dúfam, spoločne východisko. Rozuzlenie kontroverznej otázky či má slečna Iveta na fotke vrchný diel plaviek je diskutabilné a viac menej nejednoznačné. Dôvodom je skutočnosť, že napriek výsledkom ankety mali pravdu dva protichodné tábory hlasujúcich. Tí, ktorí hlasovali za odpoveď č.1, že mladá žena na fotke má vrchný diel boli pesimisti v konečnom dôsledku očakávajúci to za čo hlasovali. Bohužiaľ pre optimistov mali 100% pravdu a ako môžete vidieť na fotografii, Sinuhe syn Hasanov tiež stratil svoj šibalský úsmev. Zarážajúcim dôvodom na ďalšiu polemiku je však neodškriepiteľný fakt, že z časti mali pravdu aj tí, ktorí hlasovali za poslednú možnosť, že slečna nemá ani spodný diel plaviek. Je pravda, že na snímke je vidno malý kúsok spodného dielu, ktorý je však dôstojne ukrytý pod šortkami značky H&M  takže odpoveď je: áno, nemá spodný diel.

Na záver by som rád poďakoval všetkým aktívnym účastníkom ankety za bohatú účasť a za ochotu prezentovať svoj názor. Tiež chcem poďakovať diskutujúcemu Mirenovi za geniálnu anketovú myšlienku ale najväčšia vďaka patrí hlavnej aktérke, našej kamarátke, odvážnej slečne Ivetke za poskytnutý obrazový materiál.

 

bezo (miestny loser a povaľač)

 

Reakcie k článku

no skoda
mireno   [03.10.2008 14:41:37]


co dodat, napriek nepopieratelnej krase slečny Ivetky si nadalej budem mysliet, ze nema na sebe nic :o))) s pozdravom priatelia


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008