VEĽKÉ FIASKO ???

Článok uverejnený: 27.05.2008 07:13:00
Počet reakcií: 15 / chcem sa vyjadriť

 

    Úplne najskôr zo všetkého sa chcem poďakovať všetkým, ktorí nie hocakým spôsobom odignorovali akciu Ukulele Night ***. Večer ukázal, že sabotéri sú dokonca vo vlastných radoch. Právnik Patrik, ako sa u neho už stalo nepísaným pravidlom, išiel 30 minút pred oficiálnym začiatkom akcie na bicykel a Esak predviedol nepochopiteľný dubodielsky bonmot. Páni len tak ďalej, komunita hocikto.info si to nezaslúži. No a čo sa týka poddaných spod hradu Matúša Čáka, tí nás vôbec neprekvapili. Ich konanie bolo štandardné, v súlade so zaužívanými zvyklosťami. Johny „The“ Chicken nám dal ranu pod pás, lebo sme sa tešili na pravé kubánske cigary. Ku skratovému konaniu Ivety len toľko, že vôľa pridať sa o 01:30 hod. na akciu nič nerieši. Naša už iba dvojčlenná komunita pomenovala veci pravými menami a vôbec ju nemrzia explicitné výrazy v poslaných sms-kách. Zbytočne som zabíjal čas prípravou akcie, nákupom v obchode, prezliekaním čistých perín a umývaním toalety. Mal som radšej dlhšie ostať v horách, ktoré ma nikdy nesklamali a s bicyklom, s ktorým si bezbreho navzájom veríme.

Napriek vyššie spomenutým negatívam bola akcia zhodnotená ako v skutku vydarená, prelomová a jedinečná. Marcel „One“ sa na akciu pripravil naozaj vynikajúco a spolu s dobrou náladou priniesol kvalitný Havana rum, cigaru Vasco da Gama a neuveriteľne kyslé limetky. Makak, klobúk dole aj za presný príchod...

História Ukulele night**** sa začala písať namixovaním prvého „Che Gue“ drinku v empiricky overenom pomere 2:1 v prospech rumu. Nasledovala hra so svetlom a fotoaparátom, pretože slnko v tom čase dopadalo pod veľmi ostrým uhlom vytvárajúc tak jedinečnú scenériu kubánskeho podvečera.

  
 

  

 Po reálnom zhodnotení situácie formou "kde do piče všetci sú?" sme pokračovali outdoorovou aktivitou formou petanque. Hra bola dynamická a zdramatizovaná až do poslednej sekundy. Popri nej sme popíjali drsné Cuba Libre v excelentne vyváženom pomere chutí medzi rumom a limetkami. Počas hry s k nám pridal právnik Patrik, ktorý to s guľami naozaj vie a rozbil nás oboch. Nakoľko mal cestu do Trenčína, kundožrút jeden, rozhodli sme sa presunúť s ním, rozšíriť si vlastné obzory. Marcel namixoval hustý drink na cestu a večer mohol pokračovať ozlomkrky ďalej.

 Nápoj sme vypili v temnom nepresvetlenom parku pod Brezinou s obvyklými rečami o ničom. Miestne Ukulele girls zdvorilo odmietli pozvanie na pohárik ale tak im treba. Nevedomky sa ukrátili o príjemný večer. Dobre im tak, nevedia o čo prišli. A keďže už ma svrbeli ruky a prázdna fľaša si to tiež pýtala, sublimovala do črepín na hradnom múre sprevádzaná hurónskym smiechom našej komunity. Nasledoval presun do kaviarne Omar na prednedávnom objavený longdrink Tequilla Sunrise, bohužiaľ už bez právnej ochrany. Patrika sme slušne poprosili aby prešiel so svojím novým ženským objavom popri terase s prísľubom nášho slušného správania sa, čo sa mu v konečnom dôsledku nevyplatilo a my sme sa dobre zabavili. Ďalšou podnikovou métou sa stala lacná terasa Steps-u s ešte lacnejším ponukovým lístkom a tak sme ostali verný Cuba Libre. Z dôvodu nízkej úrovne alkoholu sme sa rozhodli štandardne ponúkanú verziu vylepšiť o čistý Havana rum, čo bolo vskutku dobrou ideou. Na terase prebiehala nejaká promo akcia na tequillu s dvoma týpkami v sombrérach a zvlášne farebných pončách, ktoré nás inšpirovali na diskutabilný návrat k Tequille Sunrise. Bohužiaľ, z týchto až príliš veselých momentov existuje iba jedna fotografia no o to vzácnejšia, nakoľko je polaroidová zachytená jedným z tequilla mužov.

Situácia sa začala časom vymykať spod kontroly a terasou lietalo až príliš často množstvo španielskych výkrikov typu „donde esta mi pantalones“ alebo „los vagabundos“, ktoré despotizovali ináč nudných zákazníkov. Zacnelo sa nám po domácom obľúbenom podniku a preto sme sa vybrali na potulky za taxíkom. Presun námestím bol divoký, hlučný a okolím nepochopený. Odniesli si to čerstvo zelené kríky oproti Cineme, viď nižšie uvedené video (neviem prečo nezobrazuje náhľad ale ináč funguje normálne pozn.autora).

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novo objavené dimenzie nás prinútili túto neskrotnú časť večera premenovať na podtitul „Nočné pandy“. Ospravedlňujem sa za kvalitu záznamu ale pevne verím, že sa časom objavia kvalitnejšie snímky z policajnej kamery. Deštrukčná zábava pokračovala aj v dobre známom domácom prostredí a obeťou bola voľne pohodená fľaša skončiaca na strope tunela (škoda, že tam nebolo svetlo, ktoré by ju pritiahlo k sebe). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Bezprostredné okolie Jack Daniel´s pubu je z dôvodu rekonštrukcie obklopené štvorposchodovým lešením ponúkajúc tak jedinečnú nočnú adrenalínovú atrakciu. Príchod do podniku som preto vykonal neštandardným spôsobom ako orangutan. Časom dorazil z Trenčína aj náš miestny Konfucius, ktorý s nami prebral dojmy a zhodnotil nové poznatky pri pive. Cesta domov už bola viac menej umiernená a pokojná, ale keďže lešenie stále provokovalo k výstupu, zamával som pracovníkom mestskej polície do kamery na dobrú noc. V tomto nadhľadovom momente vznikla aj nižšie uvedená, veľavravná a hodnotovo diskutabilná snímka.

 

Aj tento zo začiatku nevýrazne šedý večer nám opäť raz dokázal, že sa nevieme a hlavne ani nechceme správať ako dospelí ľudia. Možno v tom tkvie podstata nášho „loserstva“ ale o tom niekedy nabudúce a v inom kontexte...

 

Bezo (miestny loser a povaľač)

 

Reakcie k článku

..pekne..
právnik patrik   [27.05.2008 11:31:54]

..ja len tolko, ze bezo je pre mna ozajstnym majstrom slova, klobuk dole tvojmu talentu pre glosovanie najroznejsich udalosti.. vzdy si rad precitam! ..kiezby som sa ja konecne k pisaniu odhodlal.. zatial iba vdaka.. za to ze drzis hocikto.info /spolu s marcelom/ prispevkovo nad hladinou.. ale kurva do pice uz tolko nechlastaj!:)

Odborná literatúra
Esak   [27.05.2008 11:47:33]

Ženské meno Iveta má francúzsky pôvod a význam mena je "tisový luk".

Možno aj z dôvodu, že Iveta oslavovala meniny, nedostavila sa na Ukulele night v presne stanovenom termíne, ale ja - člen hocikto.info - tu nie som na ospravedlňovanie jej konania, preto len napíšem, že moja vlastná účasť/neúčasť nebola neoprávnená a zároveň bola osobne osopravedlnená všetkými prítomnými uznanými dôvodmi.

fajn clanok
// marcel one //   [27.05.2008 11:52:53]

bezo presne vystihol podstatu vecera a slovami dokazal pokryt vsetky neopakovatelne okamihy tejto neobycajnej vypravnej akcie..
co sa tyka ostatnych clenov komunity, skutocne realne dovody sa mozno daju ospravedlnit ale prazne reci a narychlo vymyslene omalovanky uz nie..to len do buducna..

bla bla bla bla
bezo   [27.05.2008 13:17:48]

vase vyhovorky typu "moja neucast bola ospravedlnena" alebo ritolezectvo typu "...klobuk dole tvojmu talentu..." na mna neplatia. A keby aj platili tak neplatia. Bola to posledna akcia organizovana mnou ako clenom takejto pochybne nedoveryhodnej komunity. Ako som pisal uz na zaciatku, jediny komu mozem verit je iba moj verny dvojkolesovy priatel, ktoremu radsej kupim olej na retaz ako vam rum...
Cest vynimkam, Marcel is nr.1

...
právnik patrik   [27.05.2008 14:00:53]

..tvoju reakciu prijimam, ale neakceptujem..

zauimave
pepe   [27.05.2008 21:45:54]

KONECNE som si tu precital clanok, ktory ma fakt zaujal a ktory ma aj myslienku... Reakcie na tento clanok su zaujimave. Neviem co sa deje v komunite hocikto.info a uprimne povedane mne ako nestranemu pozorovatelovi je to dost jedno... Za pravdu nedam ani jednej strane kazda zo stran ma čast pravdy. Uprimne Ja ako osoba odmietam vela pozvani ale keby ma pozval naj. kamarat tak to by som urcite nepovedal nie a hlavne nehladal by som ziadne vyhovorky lebo je to dost uboheee... A Bezo videl som ta v nedelu ako nic ma do teba ale ked vidim ako sa fakt clovek s velkym potencionalom takto nici je mi smutno ale ako som uz povedal je to cisto tvoja osobna vec nepoznam ta tak dobre aby som ta sudil...
Tymto prispovekom som nechcel nnikoho urazit mozno sa nad nim zamyslite a mozno nie. :-)
A mimochodom aj vdaka mne Havana chutila som rad ze posluzila k dobremu prispevku

ad:zaujimave
// marcel one //   [28.05.2008 07:16:00]

ano, tento fakt som opomenul,musim sa este raz podakovat pepemu za support.. spomenul som tuto skutocnost bezovi,ocenil tvoj prinos a kamaratsku pomoc f hociakej situacii..

Velmi rad
marcel one feat. bezo   [28.05.2008 08:56:28]

Velmi rad podporim taketo akcie i ked nestrane kiezby po kazdej takejto akcii vznikali taketo clanky nad ktorymi sa clovek zamysli.
A hlavne maju myslienku

4 nezname
bezo   [28.05.2008 09:29:46]

ad1 - pepe diky za tu havanu, bola super, som nevedel, ze si nou prispel
ad2 - to si bol ty pepe? na tom dvore? mal som zahmlene videnie v dosledku alergickej reakcie na pel a myslel som si ze je to niekto iny...
ad3 - je pravda, ze sa mi moj zivot vymkol spod kontroly ale nemajte ziadne obavy, ja mu ukazem kto je tu panom
ad4 - co v tom clanku bolo na zamyslenie? ved to bol len popis drsnej najebavky a nasledneho vagabundstva

ad:zaujimave2
// marcel one //   [28.05.2008 09:33:25]

bezo, pepe prispel svojim nezistnym kamaratstvom a pomocu pri zaobstaravani prostriedkov pre Ukulele Night, zaco ma moju nehynucu vdaku.. :)

raz dva tri, dobry den
bezo   [28.05.2008 10:33:23]

diky marcel, za vysvetlenie...
z tych jeho aj tvojich predchadzajucich prispevkov som to totiz nepochopil

hmm
Milos   [28.05.2008 13:34:53]

kukam celkom dobra zabava bola, keby som nemakal na nutenych pracach v ruzomberku tak, ako tyzden predtym, ta by som dobehol, ale to by mi bezo potom po polnoci nemohol kupit hamburger, aby to nedopadlo ako minule v stepse.

Barsjaky prispevok
Iveta   [30.05.2008 11:30:54]

Svoje skratove konanie si uvedomujem, skrat nastal uz v piatok a trval az do nedele. Snaha je vyhovorka pre neschopnych a ja som sa snazila prist, v kazdom pripade som rada, ze predmetny vecer splnil svoj ucel, dufam, ze pre kazdeho.

zaujimave
bezo   [30.05.2008 15:18:38]

...asi niekedy rozpracujem do hlbsich detailov vyssie uvedenu myslienku: "snaha je vyhorka pre neschopnych" pretoze na mna plati opak: som neschopny lebo sa snazim. Uvidim, co mi vecer prinesie....

Preboha kto je Pepe?
B.   [01.07.2008 15:09:26]

Pepeho prispevok bol viec nez rozporuplny...zrazu som nevedela, ci sa poplietol a chcel dat svoje hlboko osobne pocity do volakej poradne alebo tak...pepe sa prejavil ako nositel moralnych hodnot. Tie vsak neukociroval (asi zabudol, ze moralka je kazdemu vlastna inak) a pustil sa do posudzovania druhych na stranke hocikto, ktora sa aparentne venuje popisu usmevnych udalosti...a prezitkov nazdy mladich pohodovich chalanov...
Boha ved o co ide...trosko ludi uz poznam, a trosku sveta som uz tiez videla...ale zostava hocikto je unikat !!!!!!


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008