Skunk vs. Fireworks REPORT

Článok uverejnený: 14.05.2008 13:30:00
Počet reakcií: 5 / chcem sa vyjadriť

 

Skunk vs. Fireworks REPORT

...tak priatelia,dostal som sa konečne k tomu, že píšem príspevok o udalosti Skunk vs. Fireworks.Celá akcia sa niesla v priateľskom duchu, aj vďaka nečakanej, ale o to príjemnejšej návštevy slečny B. z ďalekej Prahy..
Stretli sme sa večer v podniku nám blízkom, inak aj jack Daniels Pub nazývanom, približne o 20tej, s polu s Bezom a počkali sme na slečnu B.Čakali sme aj na oficiálny začiatok ohňostroja, ktorý mal byť o 21vej, takže časová rezerva bola celkom v pohode..sedeli sme a kecali o ničom, ako obyčajne., prišla slečna B. a v tom zisťujeme s Bezom, že ohňostroj začal ako naschvál o 20 minút skôr, čiže som si nestihol ani pripraviť statív a tak som sfotil týchto pár fotiek len tak, ale aj tak som prekvapený, ako pekne vyšli..
Padol nápad a tak sme šli ukojiť svoju radosť k Bezovi, kde sme so slečnou B. viedli plodnú debatu a nafotili sme zopár spoločných momentiek a natočili zaujímavé 20 (slovom dvadsať) minútové video, ktoré však našťastie je len pre našu internú potrebu.Nebojte sa priatelia, neprišli ste o nič :)

tu su obrazky z ohnostroja..a iného :)

bezo, bibs a marcel

tak sa pokochajte :)

 

// Marcel One //

 

Reakcie k článku

Iný zážitok
esak   [14.05.2008 18:37:32]

Na úplne rovnakej akcii, len bez skunku a bez ohňostroja, som sa v inom čase ocitol na inom mieste s inými osobami.
Aby som bol trochu konkrétny, tak to bolo v obci Dubodiel, bol tam taký vysoký strom bez kôry, na vrchole so stužkami a z vlečky hral miestny DJ. Podávalo sa pivo a iné nápoje navodzujúce príjemnú náladu. Zábava sa niesla v príjemnom prostredí a podávala sa kapustnica.
Ozaj vedeli ste, že Madrid je jediné európske hlavné mesto, ktoré nie je situované na rieke?

faktická
// marcel one //   [14.05.2008 18:50:12]

to som fuckt nevedel, ale som rád,že som si rozšíril obzor :)

do pohody...
bezo   [15.05.2008 07:39:16]

bola to prijemna akcia aj ked relativne nenacasovana no o to spontannejsia. Skoda toho zcasti zmeskaneho ohnostroja. Dost fukalo a svetlice vytvarali zaujimave priestorove 3D utvary, ktore presvetlovali skusene oko zanieteneho pozorovatela. Skunk bol prijemny, melancholicko meditacny aj ked ma po nom premkol nedefinovany hlad na slane pochutiny. Jedna vec ma mrzi, ze sme boli plny optimizmu a falosnych predstav a preto sme sa fotili z nasou vlajkou, co sa v konecnom dosledku ukazalo byt spolocensky aj sportovo zahanbujuce a nenaplnilo to nase ocakavania.

Priatelia zo zeleneho udolia
B.   [15.05.2008 18:37:54]

Meskala som...chcela som byt ultra akcna a parkovat auto hned pred Jackom...narazila som vsak na nadseny lampionovy sprievod bez lampionov...zaparkovala som na dvore, ktory som navstevovala zriedka aj v case ked som bola novodubnickou stalicou. Jemne som zahaluzila a vystartovala do Jacka, kde ma cakali radioaktivne dvojcata...marcel sa jebal hore dole so stativom...fotky len dokazuju, ze skutocny profik je plodnejsi bez stativu...Skoro som odpadla z bezovho cribu...keby som stale novodubnicka stalica tak s nim chodim...citila som sa vyborne...po tom co som pozrala vsetky tie oriesky som mala mensie pnutie...na druhy den som po schodzi so sudruzkou Vaniovou nemohla napredovat smerom domov, lebo som bola nieco malo pod vplyvom...volam marcelovi, ze kde su...ved ja takto nemozem matke na oci...nebral to...potom volal o tretej rano...no je toto normalne????? strasne sa tesim na reunion, je nutne napravit absenciu viacerych druhov zo zeleneho udolia...leto 2008, tesim sa pritelia!!!!!!!!!!!!!
Big up
B.

stop the time
bezo   [16.05.2008 07:48:20]

B: tvoj oneskoreny prichod nebol skutocnym dovodom zmeskaneho zaciatku ohnostroja. Pravym a jedinym dovodom je rychlost doby, ktoru zijeme a odzrkadlilo sa to predstihom vystrelu prvej svetlice. A ultra akcna si bola pri tom cuvani v dvore, celkom slusna zabava...neber to ako urazku ale ako prijemny zazitok :-)


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008