Dúha :)

Článok uverejnený: 08.07.2008 20:05:00
Počet reakcií: 4 / chcem sa vyjadriť

 

Dúha :)

... naskytol sa dnes nefšedný úkaz v podobe samoľúbej dúhy a tak som váhal asi 123 sekúnd, ktoré som strávil na balkóne, keď som si bol zapáliť a rozhodol som sa ju zväčniť. O tom, že komunita hocikto.info je prepojená viac ako je niekedy zdravé, ale svedčiace v jej prospech, hovorí aj fuckt, že v zápätí mi volal Bezo a radikálne ma nahováral urobiť nikekoľko fotiek z tejto udalosti.

 

 

 

 

tak tu sú :

duha 1

duha 2

duha 3

Doplnené esakom:

O prepojenosti komunity cez univerzum svedčí aj to, že mňa zasa marcel one upozornil na dúhu a ja som to tiež cvakol. Ti je pohľad cez kuchynské okno.

duha nova dubnica

 

Doplnené bezom

Pridávam malé posolstvo, ktoré som v dúhe objavil: najvyšší budú poslednými a najnižší budú prvými. Len pre vysvetlenie dodám, že je paradoxné, ale ako členovi nášho zoskupenia, ktorý žije v podhubí Novej Dubnice (bývam totiž na prízemí na rozdiel od zvyšných dvoch) sa mi naskytol najucelenejší pohľad na spomínaný nebeský úkaz. Dúha bola taká široká, že som ju musel nafotiť ako panorámu (viď nižšie uvedená snímka). Príroda nám opäť raz dokázala aký malý je človek so svojimi každodennými stresmi a aké nezmyselné sú všetky delenia na čierno-bielych, kresťansko-moslimských, bohato-chudobných obyvateľov rovnakej planéty.

 

Bezo nám poskytol aj video so zaujímavým podmazom, ktorý len podfarbuje atmosféru záhadna a čerpá z fascinácie týmto úkazom...

 

// Marcel One //
mestský kovboj a zahadná existencia

 

Reakcie k článku

Duha
esak   [09.07.2008 11:37:46]

Musím sa priznať, že bezova dúha je naj. Aj preto sa mal včera odtrhnúť ,od ako sám píše "každodenných stresov", a ostať s nami na pivku.

Vedeli ste, že....
bezo   [09.07.2008 16:10:03]

pri intenzívnejšom daždi sa objavuje nad dúhou druhá, menej výrazná, tzv. sekundárna dúha s väčším polomerom (asi 51°). Táto vedľajšia dúha vzniká vďaka dvojnásobnému odrazu lúčov vo vnútri kvapiek, ktoré z nich vychádzajú najčastejšie pod uhlom 51°. Poradie farieb je v nej opačné ako u primárnej dúhy!!!

Blamaz
Marihuan   [13.07.2008 15:10:28]

chlapci tak taketo ojebi skusajte niekde inde,lebo vsetky fotky su fotomontaz !!! mam to podlozene dokazmi !!! Vsetky fotky pochadzaju z bieleho autobusu karosa a pod nimi bol napis Radio Duha !!! Amateri

zaujimave
Cmelko   [12.08.2008 12:59:22]

http://marketer.hnonline.sk/c1-26333010-vedci-pravdepodobne-prelomili-tajomstvo-neviditelnosti


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008