LONG HARD ROAD OUT OF HELL

Článok uverejnený: 27.04.2008 13:34:00
Počet reakcií: 4 / chcem sa vyjadriť

 

LONG HARD ROAD OUT OF HELL

Akcia LONG HARD ROAD OUT OF HELL je úspešne za nami....
Prinášam krátky newsletter o ceste z pekla. Najdôležitejšou udalosťou bolo premenovanie akcie z mierne neohrabaného a pre Beza nezapamätateľného L.H.R.O.O.H. na prívetivejší a výstižnejší názov ER-226. Pod týmto kódovým označením sa ukrývajú traja účastníci ja, Paco De La Cruz a Esak. V polovici akcie nás nečakane navštívil pán manager Johny "Bravo" Chicken ako aj perzský púštny devil Borat s priateľkou.

Prínos pochodu je diskutabilný. Poddaní z miestnej časti Dobrá nás akceptovali a naopak, personál z pohostinstva v miestnej časti Opatová bol neprívetivý až mierne odporný.  Ani sa jej nečudujem, keďže musela počúvať stupídne vyhlásenia pomocou technického skvostu ER-226. Výsledkom prieskumu  "Čo znesie obec Opatová" bol fakt, že sme prvýkrat na vlastné oči videli preukaz lešenára, ktorý nevlastní bársdo. Druhý nemenej dôležitý rezultát je, že malá šikmooká emigrantka  z čínskeho fastfoodu v OC MAX nám nepotvrdila ale ani nevyvrátila význam spojenia "ťian hai do, hai sa pa" nakoľko nerozumela slovenskému lingvistickému zvratu "nielen vyrábať ale aj chrániť". Po bujarom odchode a verejnom rozlúčení sa so všetkými návštevníkmi OC MAX sa pochod presunul z miestnej časti Trenčín do Novej Dubnice, kde pokračoval až do neskorých nočných hodín, despotizoval návštevníkov a rozčuľoval a z dráždil obsluhujúcu Moniku.

Najdôležitejšie fakty a poznatky:
- ER-226 je neskutočne silný a výkonný nástroj propagandy
- Erika mala provokatívny výstrih
- Mr.Donoval je eskamotér a už vôbec nie dídžej (Uuuuuuúplne nasjkôr zo všetkého sa mu chem poďakovať)

Tešíme sa na reprízu podujatia, ktorá sa uskutoční dňa 3.5.2008 pod názvom "Mesiah for the Animals"

 

Bezo(miestny loser a povaľač)

 

Reakcie k článku

Zaujímavé
esak   [15.05.2008 17:10:40]

Zaujímavou sa mi zdá skutočnosť, že k tejto akcii ešte nebol žiadny diskusný príspevok. Prečo je tomu tak? Tá akcia bola veľmi vydarená a práve na tejto akcii sa ukázala sila niektorých jedincov. Aj keď je toto už minulosťou, na ďalšie akcie, ktoré nájdete v programe, môže prísť hocikto. Aj Ty, ktorý si toto čítaš úplnou náhodou.

honelnici
honos   [19.05.2010 21:48:15]

chlapi pridrzte si pravu ruku pod vajickami a pravou nohou kopnite co najvissie a ste v tom.

re: honelnici
bezo   [19.05.2010 22:20:07]

myslel si "najvissie" alebo "najvyssie" ???

Kukanova desina 2010
bezo   [21.05.2010 10:42:31]

a je to tu: trasa


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008