Rallye

Článok uverejnený: 05.09.2008 12:34:00
Počet reakcií: 3 / chcem sa vyjadriť

 

Rallye

.. Ahojte priatelia, prinášam Vám report z náfštevy podujatia Rallye, ktoré sa konalo niekde v bohom zabudnutom mieste v okolí Trenčína.Fšetko zorganizoval právnik Patrik, ktorý prekonal averziu voči ľudskému pokoleniu a vyliezol na svetlo Božie f spoločnosti pôvabnej šermiarky s paragrafmi Silvie.Naša malá skupina v zložení právnik Patrik, Marcel One, Silvia, Norik a náš človek v Prahe Minek, sme sa presunuli o 14:24 SEČ do toho zabudnutého, zaprášeného kraja..Privítala nás atmosféra súťaženia, vôňa spáleného benzínu a výkriky nadšenia.Nápad dať si studené pivo, bol odmenený 33 minútovým čakaním na Slnku pred stánkom, keďže obsluha stánku bola až neuveriteľne pomalá a až po tomto dlhom intervale sme sa konečne dočkali.S očakávním som vytiahol fotografický prístroj a to, čo ten prístroj cez svoj objektív zaznamenal na pamäťové médium, vidíte pod týmto textom.Je vhodné spomenúť, že kvôli Patrikovmu roztopašnému šéfovi sme sa zdržali viac, ako je zdravé, čo na druhej strane bolo vykúpené zaujímavým rozhovorom so Silviou o ničom, a zaujímavou cestou domov  :)

 

...rallye bolo zaujímavé a fskutku príjemné rozptýlenie zo fšedného nedeľnajšieho dňa.Patrik vymyslel program, ktorý je vhodný na zopakovanie..

// Marcel One //
mestský kovboj a zahadná existencia

 

Reakcie k článku

čo k tomu dodať...?
bezo   [05.09.2008 13:43:44]

číslo 105 žije

Paráda
Beny   [05.09.2008 18:46:36]

Tak chlapci, ja ako polovodič v kútku duše závidím a rád by som sa zúčastnil na takejto rally ako vodič profesionál!! Akcia nemá chybu..... paráda

MejuvarpirP
kase   [05.09.2008 23:25:37]

Evalh jejom vejuvarpirp as žátroper a icinválS v ind mokceteL an yllar ňed v lob mos aJ


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008