Odhalenie pamätníka Stredu sveta a Vesmíru

Článok uverejnený: 22.09.2008 09:52:00
Počet reakcií: 5 / chcem sa vyjadriť

 

Odhalenie pamätníka Stredu sveta a Vesmíru

V piatok večer som sa priamo zo zdroja blízkeho multiorganizácii KRIAK vo Vrbovom dozvedel, že sa chystá niečo veľké. Tým niečím veľkým nie je nič menšie ako Odhalenie pamätníka Stredu Sveta a Vesmíru. Ďalším programom je návšteva Stredu sveta a vesmíru (aby ste mohli vidieť odhalenie monumentu), otvorenie náučného chodníka o endemitoch žijúcich v blízkosti Vrbového.

Myslím, že to bude zaujímavá akcia s osobnou účasťou pána precedu Húpacieho koníka a komunita hocikto.info by nemala chýbať. Naskytá sa tu aj možnosť prípadného uzavretia družby s inými združeniami a následnej budúcej spolupráce.

esak - návštevník strašidelného hradu v NMnV

 

Reakcie k článku

suhlas
// marcel one //   [22.09.2008 11:06:14]

Suhlasim s Esakom.V ramci komunitnej spoluprace mozeme uzavriet druzby s komunitou okolo pana precedu Hupacieho konika.Program je fajn, mozeme prediskutovat a otovorit mozne dalsie otazky spoluprace s multiorganizaciou Kriak.

Spolupraca...
Misko   [22.09.2008 13:27:14]

Priatelia, spolupracuuvat mozete aj s nasimi hnutiami, radi sa pridame

FSVH (Funklub slovenskej veselej hudby)

- najstaršie, najznámejšie a združenie so zatiaľ najvačším geografickým dosahom - má za sebou a pred sebou množstvo stretnutí priateľsky naladených, veselou hudbou opojených, radosť zdieľajúcich, entuziazmus rozdávajúcich skvelých ľudí - legendárna vlajka, obsahujúca podpisy množstva osobností, hudobníkov a pohostinstiev, je už roky poznávacím znamením dobrej nálady - poprosím slová predsedu a prezidenta

KPOSPSNV (Klub priateľov Okresného stavebného podniku Spišskej Novej Vsi)

- Jediným poslaním aktívneho člena je šíriť rytmickú, melodickú, spevnú no textovo náročnú hymnu medzi dalších veselých ľudí a pokiaľ možno v čo najvačších zborových útvaroch ju prezentovať na verejných priestranstvách - sekundárnym vytýčeným cieľom je navšteva OSP v SNV (Mekky KPOSPSNV) a patričná oslava tejto životnej udalosti

"Číny namiesto slov" - aktivistické zoskupenie

- aktivisti tohto zoskupenia sa hlásia k myšlienke: "Nie slová, ale číny robia chlapa" a verejne dávajú svoj protest voči neľudskému zachádzaniu a zneužívaniu pracujúcej triedy v Číne, kúpou a nosením ľahkej športovej obuvi Partizánske. Nadobúdajú tým presvedčenie, že výrobou takejto obuvi na Slovensku nebolo zneužité jediná čínska žena či dieťa, prostriedkami nečistých, vykorisťovateľských praktík novodobých tamojších "kapitalistov". Ako manifest slúži dokument "Džíny z Číny", ktorý približuje smutný osud stá tisícov súčasných žien.

HZPD (hnutia za prírodné dredy)

- hnutie silne podporuje individualitu každého jedného dredu, pretože nie človek si vyberá dredy, ale dredy si vyberajú človeka - každý prírodný dred totiž je, chce a bude jedinečný, a svojou existenciou vyjadruje svoj postoj k idividualizmu, uniformite, predsudkom a životu celkovo.

HZPH (hnutie za podporu hnutí)

- byrokratické zastrešenie a zároveň schvaľovací aparát pre prijatie a podporu tvorby novývh hnutí

HZDS (hnutie za duševné spriaznenie)

- spirituálna úroveň, každý človek má svojich duševne spriaznených členov - dlhodobou ideou hnutia je spriazniť čo najviac individualít v jeden veľký duševný súzvuk, postupným spriazňovaním elementárnych súznení

OSNH - Odkiaľ Ste Na Hodokvase

Hnutie vzniklo na Hodokvase. Jeho cieľom bolo/je obchádzať festival a dávať sa do reči s jeho účastníkmi za účelom zoznámenia a pohostenia členov hnutia. Zaznamenalo zatiaľ obrovské úspechy, ktoré pravdepodobne výjdu v 125 zväzkovej kronike a na CD-ROM.

HZRN - Hnutie Za Robenie Násteniek

Ideologicky zneužitá a strhnutá zo steny revolúciou. Tak dopadla v dnešnej dobe nástenka. Preto sa toto hnutie snaží očistiť meno tejto veľmi prospešnej veci. Úlohou každého člena je založiť nástenku vo svojom okolí a starať sa o ňu. Umiestňovať na ňu užitočné informácie ako napríklad programy divadiel, plagáty koncertov, zaujímavé výstrižky z novín... Veríme, že sa toto hnutie stretne s obrovským pozitívnym ohlasom.

HZPLAP - Hnutie za posielanie listov a pohladnic

HZRD - Hnutie za rozdavanie diplomov...

Prosim povsimnite video na
http://uk.youtube.com/watch?v=NDABi4CbA8s

Dakujeme

ad:spolupraca
// marcel one //   [22.09.2008 14:02:48]

tesime sa otvorenie bratskej spoluprace s ostatnymi hnutiami, skupinami, komunitami a zoskupeniami zvlastnych person, ofplyvajucich napadmi, ideami a myslienakmi, ktore by inak zostali nepochopene a pre poznanie ludstva neobjavene..

Program Odhalenia...
esak   [26.09.2008 09:02:01]

Pripajam aj program, ktory je viac nez zaujimavy

15:00 Zraz pri šikmej veži vo Vrbovom (kostol)

15:05 Presun k prvej tabuli oproti kurii Morica Benovskeho

15:15 Presun do Šipkovca a prechod náučným chodníkom

16:00 Úvodné defilé

16:06 Ceremoniál, oslavné básne, prejavy, odhalenie monumentu a náučného chodníka, krst, prípitok, kultúrny program...

PARA(Doma dobre), Karpatské chrbáty, Vrbovanka, Vrbovskí vítazi, Nina Sivošová, Free varlata angel voice...atd

ad:program odhalenia
// marcel one //   [26.09.2008 09:07:38]

o Pare som vedel,ale aj na ostatne som velice zvedavyy


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008