Stred sveta je vo Vrbovom.. REPORT

Článok uverejnený: 28.09.2008 13:39:00
Počet reakcií: 3 / chcem sa vyjadriť

 

Stred sveta je vo Vrbovom..  REPORT

...priatelia, prinášam Vám report je jedinečnej udalosti tohto vikendu.Nafstívili sme Vrbové, centrum svetovej vedy.Konalo sa tam podujatie, ktoré nemalo v tomto kraji páru a to Odhalenie pamätníka stredu sveta a vesmíru. Samozrejme , na takejto významnej udalosti nemohla ani naša okýptená komunita chýbať.Program bol viac menej zaujímavý, od vystúpení známych skupín ako napríklad Para, Vŕbovskí Víťazi a aj lokálne kombo Vrbovanka až po tanečnú vsuvku miestneho asociála, ktorý pobavil prítomné publikum.Ľudí bolo dosť, sme boli príjemne prekvapení a aj organizácia bola zvládnutá.Potešila aj prítomnosť Coca-Cola Busu, kde sme si kúpili po pohári vareného vína a pivko.Bezo si vydražil krásnu malú fľaštičku medoviny s vyobrazením jedného z miestnych endemitov s obshahom príjemnej medovinyZasmiali sme sa do sýtosti, nafotil som niekoľko fotiek a natočil videá.Všetko je tu pod týmto krátkym informačným textom.

..na priblíženie tejto vskutku krásnej a spoločenskej akcie tu sú sľubované videá:

1.slávnostné prestrihnutie pásky a otvorenie areálu

 

 

2.úvodné defilé okolo pamätníka

  

 

 

3.odhalenie pamätníka a duet s Laskym

 

 

4.hudobný program.. zzzz zajaceee a tanečná kreácia miestneho asociála

 

 

 

...program sa potom vyvíjal samovoľne a po uznesení sme sa premiestnili do nášho mesta, kde sme pokračovali v zábave v Amfiku. Hodnotím to ako príjemný deň v krásnom prostredí prírody, pretože lokalita mala svoje čaro.

 

// Marcel One //
mestský kovboj a sídliskový indián

 

Reakcie k článku

škoda preškoda
Beny   [28.09.2008 16:03:58]

škoda že som sa nezúčastnil akcie ale mam nato aj patrične vysvetlenie. Nakoľko sami viete, reštauroval som si svoje hniezdočko lásky a včera bol deň D lebo po roku aj dáke drobné som sa konečne presťahoval. síce tam ešte vládnu polobojové podmienky ale situácia si to vyžadovala. Dufám že členovia to chápu že bolo zapotreby zariadiť daké povinnosti okolo toho a bolo treba obetovať akciu nakoľko pravé tam sa niekedy v BUDÚCNOSTI!!! podotýkam v BUDÚCNOSTI!!! započne novy život nového člena komunity...
Toto vysvetlenie slúži aj ako obrana proti ďalšej afére okolo absencii členov na spoločných akciách...
inak asi to bola dobrá akcia..

ad:skoda preskoda
// marcel one //   [28.09.2008 16:26:55]

no Beny neboj, sak podobnych akcii bude..

vynikajuca akcia
bezo   [29.09.2008 07:20:03]

po uspesne nevydarenej nedeli hodnotim sobotu ako akciu s velkym A. parada, len tak dalej KRIAK


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008