Zážitok zo včera

Článok uverejnený: 02.10.2008 12:02:00
Počet reakcií: 6 / chcem sa vyjadriť

 

Zážitok zo včera

Včera som sa rozhodol prekvapiť svoju lásku Moničku novým účesom a dobrou večerou. Vedel som, že po svojej stredajšej jóge pôjde na pivko Granát a tak som mal času a času na komplet prípravu. Lenže tento čas som využíval na niečo úplne iné. Stále som si hovoril, že mám čas, že ešte chvíľu si popočítačujem a potom sa na to ostrihanie vrhnem.

Keď sa blížila 18-tak hodina, zobral som svoju mašinku, vošiel do vane, nasadil nástavec 18mm (nech som fešák) a začal sa upravovať. Pravá časť hlavy okolo ucha sa podarila výtečne a začal som so skracovaním tých zadných vlasov, čo sa točia, a keďže si tam nevidím, zle sa strihajú s nástavcom. Vtedy sa začalo moje utrpenie. Strojček ma šticoval a tak som zvolil cestu menšieho odporu. Začal som si upravovať oblasť hlavy nad ľavým uchom. To išlo lepšie. Vlasy padali do vane. Zrazu ale padať prestali. Skúšal som s mašinkou rôzne uhly, rôzne rýchlosti aj rôzne nástavce. Nič. Tak som rozobral nože, očistil od vlasov a naolejoval. Zmontoval som ich späť a ona stále nestrihala. Rozhodol som sa vyskúšať funkčnosť bez nástavca. Prešiel som si po brade, ale mám ju teraz krátku, tak som nemohol dobre posúdiť výsledok skúšky. Zašiel som si teda mašikou po kotlete až do vlasovej časti a samozrejme, že som si urobil zástrih jak sviňa [obrázok]. Nasadil som znova 18mm nástavec a zasa nič. Tak som si vlásky pekne krásne opláchol a s dojebabraným účesom a nádejou som sa vybral do nemenovaného Tesca. To bolo niečo po 19.00, tak som iné kaderníctva ani neriešil, išiel som na "istotu".

Bolo otvorené. Vstúpim a hneď sa na mňa vrhnú mieste kaderníčky s otázkou bez pozdravu
"Ste objednaný?".
Pozrel som sa na ne a vravím, že nie. Dostal som rýchlu reakciu.
"Tak to musíte prísť zajtra."
Vravím "Pozrite sa na mňa, pokazil sa mi strojček, zajtra nemôžem prísť. Rýchlo to mašinkou prebehnite a hotovo."

Sedím si teda v kresle. Dajú mi okolo krku plachtu a mladá kaderníčka sa pýta "Ako to chcete?". Chcel som to skrátiť na rovnakú dĺžku. Neviem, či nechápala, ale ešte raz sa opýtala, ako to chcem. Chcel som to skrátiť na rovnakú dĺžku. Tak sa do toho pustila.

Keď dokončila svoje dielo, opýtala sa, či to tak môže byť. Mohlo, nič iné som ani nechcel a koneckoncov, po tom ako som sa dojebabral sa to inak ani urobiť asi nedalo.
Zaplatil som hriešnych 150Sk a spokojný išiel pripravovať tú večeru.

Recept.

Uvaríte cestoviny, najlepšie také tie zväčšené mušličky, čo predávajú v Tescu. Nakrájate kuracie prsia na malé kúsky, kocky. Kúsky okoreníte, pridáte chilli a soľ. Pomiešate aby všetky kúsky mäsa mali svoju dávkku korenín. Potom nakrájajte väčší strúčik cesnaku na tenké plátky a pridajte do mäsa. Posypte červenou paprikou sladkou a znova premiešajte. Nakrájajte veľmi jemno veľkú cibuľu a malé rajčinky (cherry) nakrájajte na štvrťky. Cibuľu s rajčinami premiešajte. Na panvici rozpáľte olej a osmažte tam tú zmes cibuľa-rajčiny.
Keď to vyzerá dobre, pridajte kuracie mäso a smažte dovtedy, až je to pekné a chutné. Ako omáčka sa osvedčila syrová - v hrnci roztopte maslo a za stáleho miešania pridajte jedno Bambino.

Dopadlo to dobre, až na reakciu na veľmi krátky zostrih. Ale to je jedno, vlasy dorastú.

Nakrájate malé rajčiny

esak - už ostrihaný a spokojný

 

Reakcie k článku

si ma dostal
bezo   [02.10.2008 12:52:53]

počas čítania som si myslel, že ideš do Tesca kúpiť novú mašinku a nie sa tam dať ostrihať. Neuvažoval si nad tým? Odkiaľ si mal tú mašinku, z Lordu ? :-)))))

ujebavam sa
// marcel one //   [02.10.2008 13:15:30]

ale recept poriesim :)

tlk
mireno   [02.10.2008 14:09:36]


odpadavam

tlk
mireno   [02.10.2008 14:09:48]


odpadavam

ajajaj
mimino   [02.10.2008 19:04:08]

sisi to mal nechat take dojebane
inak recept moze byt

aa
adam   [08.11.2009 23:01:53]

dobre uzlen tvaroh a si 111111111111111111


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008